Inghetata raw de afine

Ce ziceti de o reteta de inghetata grozava si sanatoasa din doar 3 ingrediente simple? :)

Inghetata raw de afine. E delicioasa si nu contine zahar, lapte sau smantana, de E-uri sau conservanti nu mai zic :) O alegere excelenta pentru a va potoli pofta de dulce si a va si racori intr-o zi calduroasa de vara :) Enjoy!

Ingrediente 

  • 3 banane
  • 600g afine congelate
  • 500ml lapte de cocos (am folosit 2 cutiute de 250ml de la Mega Image, e foarte foarte cremos) sau crema de cocos (gasiti aici)

Taiem bananele feliute si le congelam. Cand s-au intarit suficient (dar nu chiar beton :), le introducem in robotul de bucatarie alaturi de afine si laptele de cocos. Mixam bine pana obtinem o consistenta cremoasa. As simple as that :) Se pastreaza la congelator si se scoate afara cam cu 1 ora inainte de servire. Pofta mare!

ENGLISH VERSION

How about a simple, delicious ice cream, with only 3 ingredients? :)

Raw blueberry ice cream. It’s great and it has no sugar, milk or cream, not to mention artificial ingredients :) An excellent choice to deal with your sweet tooth and also to cool you on a hot summer day :)

Ingredients

  • 3 bananas
  • 600g frozen blueberries
  • 500ml coconut milk (use a brand that is very creamy)

Peel the bananas, slice and freeze them. When they are hard enough (but not hard as a rock :), put them in the food processor along with the blueberries and coconut milk. Process them until you get a creamy texture. As simple as that :) Keep the ice cream in the freezer and take it out one hour before serving, to soften a little. Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

6 comments on “Inghetata raw de afine / Raw blueberry ice cream”

  1. nu merge facuta si cu lapte de cocos facut in casa? Sau cu unt de cocos? Ca am cumparat o nuca de cocos si as vrea sa o folosesc.

    • Draga Constanta, sigur ca merge si cu lapte de cocos de casa, dar sa il faci mai gros – sa folosesti mai multa parte solida si mai putina apa. ;) Spor la treaba!

Lasă un răspuns la lacra Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *