Tot in candrul campaniei „Gatim romaneste si fara gluten cu Schar” am pregatit niste delicioase lipii cu fasole batuta :) O mancare de post foarte satioasa si plina de nutrienti. Se prepara imediat, sunt usor de luat la pachet si foarte, foarte gustoase :) In cadrul acestei campanii Schar, daca intrati si votati aici poza preferata printr-un comentariu, puteti castiga un pachet cu produsele lor minunate fara gluten :)

Ingrediente (2 portii): 

  • 2 lipii fara gluten Schar (1 pachet)
  • 100g fasole batuta*
  • 1 ardei copt
  • 1 castravete murat
  • 1/2 ceapa rosie mica
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper

Ungem lipiile cu fasole batuta, adaugam apoi fasii de ardei copt, castravetele murat taiat bastonase, rondele de ceapa si asezonam totul cu sare si piper. Rulam lipiile si le punem in tigaia nonaderenta incinsa, cat sa se rumeneasca frumos, intorcandu-le mereu pe toate partile. Le taiem in jumatati si le servim cu salata verde, masline si ce legume mai dorim :) Pofta mare!

*Puteti folosi fasole batuta cumparata (mie imi place cea de la Mega) sau o puteti prepara singuri rapid pasand cu blenderul 200g fasole fiarta in mai multe ape, 2 lg ulei de masline, 1 lingura pasta de rosii, putina boia dulce, 2 catei de usturoi, sare, piper dupa gust. Adaugati din ultima apa in care a fiert fasolea pentru a obtine consistenta dorita.

ENGLISH VERSION

Coming soon… :)

Print Friendly

2 comments on “Lipii cu fasole batuta / Bean paste wraps”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *