Pastele cu pesmet, zahar si scortisoara fac parte din cele mai iubite si simple deserturi din copilarie :) Schar vine in ajutorul celor ce sufera de celiachie sau intoleranta la gluten si face posibil ca si acestia sa se bucure linistiti de aromele copilariei :) Reteta face parte din campania „Gatim romaneste si fara gluten cu Schar„. Intrati si votati aici cu un comentariu poza preferata si puteti castiga un pachet cu produsele minunate Schar :)

Ingrediente (2 portii):

  • 150g spaghete Schar
  • 75g pesmet Schar
  • 3 lg xylitol (sau indulcitorul preferat)
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lg ulei de cocos
  • 2 lg nuca macinata (optional)

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj, 12-14 minute, apoi le scurgem si le amestecam cu pesmet, indulcitor, scortisoara si ulei de cocos. Puteti adauga si nuca proaspat macinata. Un desert simplu si delicios, de post, minunat de savurat cald :) Pofta mare!

ENGLISH VERSION 

Coming soon… :)

Print Friendly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *