Cum luna aceasta reinventez bucataria romaneasca, o noua reteta delicioasa este cea de friganele fara gluten, si vegane pe deasupra, ca tot a inceput postul Pastelui :) Un mic dejun senzational si un rasfat absolut care face parte din campania “Gatim romaneste si fara gluten cu Schar“.

Ingrediente (4 portii): 

  • 4 felii de paine de casa Schar
  • 1 banana coapta
  • 150ml lapte de migdale
  • 1 lg sirop de artar
  • 1 lgt scortisoara
  • 4 lgt ulei de cocos
  • topping: scortisoara, sirop de artar, felii de banana

Introducem in blender laptele de migdale, banana taiata felii, o lingura de sirop de artar, scortisoara si extractul de vanilie. Mixam bine, apoi inmuiem fiecare felie de paine in acest amestec aprox 2 min, ca sa aiba timp sa absoarba din lichid.

Incingem o lingurita de ulei de cocos intr-o tigaie non-aderenta si rumenim feliile de paine aprox 2-3 min pe fiecare parte. Le servim calde, of course, cu extra scortisoara, mult sirop de artar si felii de banane. Omg, the definition of “food porn” :)) Pofta mare!

ENGLISH VERSION

Coming soon… :)

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *