Print Friendly, PDF & Email

Faptul ca pentru mine blogul este doar un hobby imi permite sa fiu extrem de selectiva in ceea ce priveste colaborarile, iar asta ma bucura pentru ca imi place sa recomand doar produse de calitate si blogul meu sa fie unul sincer. Produsele My Protein mi-au placut extrem de mult, iar azi am preparat cu ele niste delicioase fursecuri cu unt de migdale, fragede, gustoase si super healthy :)

Ingrediente (12 buc):

Amestecam cu un tel oul si zaharul de cocos, adaugam apoi untul de migdale, vanilia si la final ciocolata pe care am tocat-o cubulete mici. Cu o lingura formam 12 fursecuri pe care le asezam pe o tava intinsa tapetata cu hartie de copt. Le punem la putina distanta unele de celelalte, pentru ca se vor lasa in cuptor :)

Coacem fursecurile aprox 15 min in cuptorul preincalzit la 170C. Le lasam sa se raceasca in tava, apoi le savuram cu multa pofta, fara remuscari, alaturi de cafea sau ceai :) Pofta mare!

Galerie foto

*Keto: folositi ca indulcitor xylitol/eritritol.

ENGLISH VERSION

My blog being just a hobby is great because I get to choose to promote only products I really love and my blog if an honest one. I totally loved My Protein products from the beginning and today I made some super delicious and healthy almond butter cookies :)

Ingredients (12 pcs):

  • 200 g almond butter
  • 150 g coconut sugar*
  • 1 egg
  • 1 tsp vanilla extract
  • 50 g organic dark chocolate

Whisk the eggs and coconut sugar, then add the almond butter, vanilla and in the end the chopped chocolate. Form 12 cookies with an ice cream scoop and place them on a tray. Leave some distance between them, as they will flatten in the oven.

Bake for 15 min in the preheated oven at 170 C, let them cool on the tray, then dig in :) Enjoy!

*Keto/low-carb: use xylitol/eritritol.

Lasă un răspuns