Gogosi la cuptor cu ciocolata. Am pentru voi azi niste superbe gogosi pufoase, imbracate in ciocolata, sunt ceva de vis. Partea cea mai misto e ca NU sunt prajite, ci coapte in tava speciala de gogosi. Vesti bune, nu? Poftiti la gogosi la cuptor cu ciocolata!

Ingrediente (12 buc):

  • 200g faina
  • 80g indulcitor Green Sugar
  • 75ml ulei
  • 150ml lapte de migdale
  • 2 oua
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt extract de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 50g ciocolata amaruie fara zahar si fulgi de cocos pentru topping

Amestecam intai ingredientele uscate, apoi le batem cu un tel pe cele umede. Combinam cele doua amestecuri si turnam compozitia (care este mai mult fluida) cu ajutorul unui sprit in tava de silicon pentru gogosi (gasiti aici).

Le coacem cam 20 de minute la foc mediu, 170C, pana se umfla si se rumenesc nitel. Le scoatem din tava, le lasam sa se raceasca putin pe un gratar, apoi incepem joaca :) Le tavalim prin ciocolata topita la bain marie si fulgi de nuca de cocos. Absolut delicioase, pofta mare! Gogosi la cuptor.

ENGLISH VERSION

Today I give you the most delicious and fluffy donuts and the great news is that they are NOT fried, but baked :) Great news, right? Here are my baked chocolate donuts!

Ingredients (12 pcs):

  • 200g plain flour
  • 80g stevia erythritol
  • 75ml oil
  • 150ml almond milk
  • 2 eggs
  • 1/2 tsp baking powder
  • 1/2 tsp vanilla extract
  • 1 pinch of salt
  • 50g sugar-free dark chocolate and coconut flakes for topping

First mic the dry ingredients, then whisk the wet ones. Add dry mixture to wet mixture, combine well and pour in a silicone donut tray (the dough will be more fluid, so use a piping bag). Bake the donuts for about 20 min at medium heat, 170 C, until they look fluffy and crisp.

Take them out of the tray, let them cool on a grill and start playing :) Dip the donuts in the melted chocolate and coconut flakes :) Absolutely delicious! Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *