Print Friendly, PDF & Email

Pornind de la această rețetă, am făcut varianta cu brânză de vaci: paste cu brânză de vaci la multicooker. Se face super repede, în maaxim 15 minute cu tot cu pregătitul ingredientelor și încălzitul aparatului. O rețetă perfectă pentru cei mici și întreaga familie, cu ajutorul multicookerului, my love :) Aveți pagina special dedicată multicookerului AICI, cu multe rețete, informații, tips& tricks, să o salvați în Bookmarks :)

Ingrediente (4 porții):

Punem în vasul multicookerului laptele, smântana lichidă (una neîndulcită și fără caragenan, cum e cea de la Lăptăria cu caimac) pastele, untul, amestecăm ușor. Punem capacul, îl rotim spre poziția Inchis, la fel și valva de presiune. Setăm aparatul pe Manual, Low Pressure, 8 min.

După ce timpul s-a scurs, punem un prosopel pe capac și rotim ușor valva de presiune spre poziția Deschis. După ce tot aburul a fost eliberat, desfacem capacul. Mai puteți adăuga lapte în funcție de cât de cremoase/lichide vă plac aceste paste cu brânză de vaci la multicooker, pentru noi au fost perfecte așa :) Poftă mare!

Alte retete la CrockPot Express gasiti aici.

ENGLISH VERSION

Ingredients:

  • 150 g small pasta
  • 2 tbsp butter
  • 250 ml milk
  • 300 ml heavy cream, unsweeteend
  • 150 g cottage cheese

Coming soon…

Lasă un răspuns