Din nou ceva bun cu peste, pentru ca e o carne foarte sanatoasa si usoara. Si se pregateste rapid de tot, ca tot suntem in secolul vitezei :) Gustos, sanatos si dietetic, cum cred ca v-ati obisnuit deja :) Spaghete light cu somon.

Ingrediente (1 portie):

  • 150g file de somon
  • 150g taitei konjac (gasiti aici)
  • 1/2 legatura de marar
  • 150g iaurt grecesc/smantana
  • 1/2 ceapa rosie mica
  • sare, piper

Mai intai ne ocupam de pestisor – fie il fierbem, fie il rumenim pe gratar, fie il preparam la cuptor, cum doriti. Clatim bine taiteii si ii preparam conform instructiunilor de pe ambalaj.


Amestecam taiteii cu fasiute de somon, iaurt si marar tocat marunt. Si rondele de ceapa, daca nu aveti vreo intalnire :) Asezonam cu sare si piper. Pofta mare!

ENGLISH VERSION

A delicious meal with fish, again, because it’s a very healthy type of meat. And it doesn’t require spending a lot of time in the kitchen, we’re in the century of speed after all, aren’t we? :) Tasty, healthy and light, as I think you’ve already got used to :)

Ingredients (1 serving)

  • 150 g salmon fillet
  • 150 g konjac noodles
  • 1/2 bunch of dill
  • 150 g Greek yogurt/sour cream
  • 1/2 small red onion (optional)
  • salt and pepper

First take care of the fish – boil it or cook it on the grill, as you prefer :) Rinse the noodles and cook them according to the instructions on the package.
Gently combine the noodles with pieces of salmon, yogurt and chopped dill. And onion rings, if you don’t have any meetings or dates :) Season with salt and pepper. Enjoy!

2 Comments on Spaghete light cu somon / Light salmon spaghetti

    • Draga Florin, pastele shirataki au aproape 0 calorii, somonul are cam 160de calorii/100g si iaurtul grecesc nu e foarte gras dar e mai gustos ca cel 0%. De aceea reteta este dietetica, fata de niste paste traditionale cu peste si smantana :) O zi frumoasa!

Lasă un răspuns