Bine ai venit!

Bine ai venit pe pagina Madeline.ro! :) Eu sunt Mădălina și am pregătit pentru voi cu mult drag o colecție variată de peste 1.200 de rețete și articole utile!

Viața e prea frumoasă să o petrecem doar în bucătărie, DAR alimentația are un rol important în sănătatea noastră, așa că rețetele mele sunt foarte ușoare, rapide și sănătoase. Îmi place mult să experimentez în bucătărie și văd gătitul ca pe o dovadă de iubire :)

Blogul Madeline’s Cuisine (ulterior devenit Madeline.ro) este un proiect de suflet al meu, născut în 2013 din dorința de a mânca mai sănătos, mai echilibrat și din plăcerea de a găti. Și pentru că multă lume îmi cerea rețetele mâncărurilor postate pe rețelele de socializare :) NU am avut experiență deloc în bucătărie, am învățat să gătesc împreună cu voi și am crescut odată cu blogul.

Sunt adepta moderației și variației în alimentație, iar blogul este „my happy place„, așa că te poftesc la masă în bucătăria mea veselă și roz :)

***

De când am devenit și mamă, pe blog au început să apară și rețete pentru copii, diversificare, sarcină, naștere, articole de parenting, diverse tips&tricks pentru mame, curățenie, sănătate, dezvoltare personală, organizare, economisire, grijă pentru mediu and so on. Cred și sper că îți vor fi de folos toate aceste informații :)

***

Prietenii blogului

Work with me

Dacă vrei să colaborăm, te invit pe pagina Work with me, dă click pe butonul roz de mai jos :)


Blogroll

Keto/LCHF/Low carb inspiration

Yummy inspiration (En)

Yummy inspiration (Ro)