Print Friendly, PDF & Email

Friganele rulouri cu cașcaval. Un mic dejun fabulos: crocant la exterior și cu miez moale, pufos de pâine și cașcaval topit… :) Yummmy! În plus, sunt făcute la Airfryer, să fie și mai sănătoase, hihi :) Neapărat să le încercați și voi, cașcavalul din mijloc care se întindeeee și se tot întinde e priceless :)) De vizionat și Rețeta video AICI :)

Ingrediente (4 buc):

Întindem cu făcălețul o felie de pâine toast, presând-o cât de bine putem, să fie subțire. Punem un băț de cașcaval (pe care îl tăiem să fie fix cât pâinea de lung) pe margine și rulăm strâns pâinea.

Eu am folosit bețe de cașcaval din acestea pt copii, care îi plac Ilincăi, însă am făcut și cu cașcaval normal tăiat bastonașe și au ieșit perfect și așa :) Apoi fixăm ruloul cu 2 scobitori. Repetăm cu celelalte 3 felii de pâine.

Batem oul și inmuiem bine cele 4 rulouri prin ou. Le gătim în Airfryer 8 minute la 200C, până sunt rumene, frumoase, și cașcavalul e topit și curge frumos :) Puteți dubla foarte ușor cantitățile. Un ou ajunge pt fix 4 felii de pâine :) Delicioase calde, poftă mare!

Friganele rulouri cu cașcaval. Mai multe informații și rețete la Airfryer găsiți AICI. Inspirată de Reelul Mirunei :)

ENGLISH VERSION

Ingredients (4 pcs)

  • 4 toast slices
  • 1 eggs
  • 4 cheese sticks

Roll each slice of toast using a rolling pin as thin as you can. Add a cheese stick and roll the slice of bread highlight, then poke with 2 toothpicks, to hold it together. Repeat with the other slices of bread.

Dip each roll into the beaten egg, then cook in the air fryer for 8 min at 200 C. Enjoy!

Lasă un răspuns