Dacă aveți o baghetă vechiuță cu care nu știți ce să faceți, iată o super idee de gustare: Bake rolls la Airfryer :) Că tot e Vocea României diseară :)) Sunt incredibil de crocante și delicioase, fără bazaconii, iar la Airfryer ies cel mai repede :) Rețeta video AICI și multe alte rețete la Airfryer AICI.

Ingrediente (2 porții):

  • 1 baghetă mică
  • ulei de măsline (în pulverizator)
  • sare
  • Toppings:
  • 1. doar sare
  • 2. suc de roșii, busuioc sau oregano
  • 3. fulgi de drojdie inactivă, pudră de usturoi

Tăiem felii subțiri bagheta (a mea a fost micuță), dacă vreți puteți decupa un mic cerculeț în centru, să semene cât mai mult cu originalul :) Eu am folosit feliatorul, ca să obțin felii perfect egale, dar firește că merg și tăiate normal, cu cuțitul.

Pulverizăm ulei de măsline și presărăm sare, apoi punem toppingurile: eu o tavă am lăsat simple, doar cu sare, o tavă am făcut cu roșii și oregano, iar ultima tavă cu fulgi de drojdie inactivă (sau parmezan) și pudră de usturoi :)

Le punem în Airfryer 10 minute la 200C și, pentru că am pus toate cele 3 tăvi în același timp, le scoatem pe rând, în funcție de cât de repede se rumenesc. Cele de sus se rumenesc și trebuie scoase primele, la mine asta s-a întâmplat după aprox 5-6 min.

Apoi cele din mijloc, iar cele de jos ultimele :) Also, trebuie să le urmăriți pentru că, în funcție de grosimea feliilor, pot fi gata mai repede sau mai trebuie lăsate la bronzat :) Poftă mare! Bake rolls la Airfryer.

ENGLISH VERSION

Ingredients (2 servings):

  • 1 smal baguette
  • olive oil spray
  • salt
  • Toppings:
  • 1. just salt
  • 2. tomato juice, dried basil or oregano
  • 3. inactive yeast flakes, garlic powder

Lasă un răspuns