Print Friendly, PDF & Email

Nu am mai postat de ceva vreme nimic low carb, așa că… Să vă povestesc: când am poftă de ceva bun, rapid ȘI low carb, aceste mixuri pentru chec keto la cană de la Ketorem (by Green Sugar) sunt la marele fix! Mai ales cu Toppinguri black & white Biancella si Cioconella, mmm… De data aceasta le-am copt la Airfryerul meu drag, pac pac :) Și le-am savurat alături de un Beauty Frappe Collagen delicios :) Rețeta video AICI.

Ingrediente (4 porții):

Mixurile au ingrediente super ok, iată:

  • Ingrediente mug cake cu cacao: Făină de migdale, Green Sugar Premium*, cacao degresată(10%), făină de cocos, praf de copt, vanilie bourbon.
  • Ingrediente mug cake cu cocos: Făină de migdale, Green Sugar Premium*, cocos răzuit (10%), făină de cocos, praf de copt, vanilie bourbon.

Pregătim 4 forme ceramice termorezistente tip ramekin. Punem într-un bol mixul pentru chec de cacao, un ou și 25 de un topit, amestecăm cu telul până la omogenizare.

Împărțim compoziția în 2 forme unse cu puțin ulei. Repetăm și cu mixul de cocos :) Coacem checurile 15 min la 180C la airfryer, pe programul de coacere.

Le servim călduțe (dar sunt delicioase și reci, fear not :)) cu toppinguri de Cioconella și Biancella, sunt cremele mele preferate de la Secretele Ramonei :) Și cu genialul Beauty Frappe Collagen tot de la ea. Poftă mare! Chec keto la cană.

ENGLISH VERSION

Coming soon… 

Lasă un răspuns