Imi plac la nebunie bomboanele Raffaello, asa ca m-am gandit ca as putea sa le fac eu singurica. Si au iesit mai bune decat originalul! :D
Acesti bulgarasi dulci nu vor rezista mult pe masa dumneavoastra, va garantez, se „topesc” la fel de repede ca zapada… :)))

Ingrediente (35 buc):

Frecam bine untul cu zaharul pudra, adaugam apoi laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos. Din compozitia rezultata modelam bilute cu cate o migdala inauntru si le tavalim prin fulgii de cocos ramasi.
Stiu ca e greu…. dar trebuie sa le tineti la rece putin pentru a se intari :) Pofta mare!

Cumpara ingredientele 5

ENGLISH VERSION

I absolutely love Raffaello candies, so I thought I could make them myself. And my version turned out better than the original! :D
These sweet snowballs won’t last for too long, I guarantee, they „melt” quicker than snow… :)))

Ingredients (35 pcs):

  • 200 g butter
  • 250 g coconut flakes
  • 200 g powdered milk
  • 250 g powdered sugar
  • 35 raw almonds

Whisk the butter with the powdered sugar, then add the powdered milk and half of the coconut flakes. Mold small balls from this mixture, put one almond inside each and roll them through the remaining coconut flakes.
Now I know this is hard… but you have to let them cool a little in the fridge :) Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “Bomboane Raffaello / Raffaello truffles”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *