Astazi v-am pregatit o tarta sarata delicioasa, Quiche se numeste, insa intr-o varianta mai usoara, fara aluat, deci fara carbohidrati rai :) Nu omiteti busuiocul din reteta, face toti banii, ii da o aroma… wow! :) E grozava si rece, si calda, cu rosioare gustoase alaturi.

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 1 ceapa tocata
  • 400g mazare
  • 400g ciuperci
  • 1 mana de frunze de busuioc
  • 200g branza (am folosit rondele din branza de capra La Colline)
  • 1 lg ulei de masline
  • 2 catei de usturoi

Incalzim uleiul de masline putin si rumenim ceapa si usturoiul, apoi adaugam si ciupercile si mazarea. Separat batem ouale cu sare, piper si frunzele de busuioc tocate grosier si le turnam peste compozitia de legume. Transferam totul intr-o tava rotunda unsa cu putin ulei si deasupra punem bucatile de branza. Coacem la foc mediu (170) cam 40 de minute. O lasam sa se raceasca putin inainte sa o taiem si sa o papam :) Pofta mare!

ENGLISH VERSION

I prepared for you a delicious tart named Quiche, but in a lighter version, without a crust, so without bad carbs :) Don’t skip the basil, it gives the tart a wonderful flavor :) This dish is great served both hot or cold, with fresh tomatoes.

Ingredients:

  • 6 eggs
  • 1 chopped onion
  • 400 g peas
  • 400 g mushrooms
  • 1 handful of fresh basil leaves
  • 200 g cheese (I used goat cheese)
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 cloves of garlic

Saute the onion and garlic in a spoon of olive oil, then add the mushrooms and peas. Beat the eggs with salt, pepper and roughly chopped basil and pour the mixture over the vegetables.Transfer everything in a greased pie pan, place slices of cheese on top and cook for about 40 min at 170 C. Let it cool a little before slicing and eating :) Enjoy!

Print Friendly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *