Sarbatorile vinnnnn si, in cadrul campaniei minunate Edulcorem #NostalgieFaraZahar, va propun un desert adult-only, cu ciocolata si cam alcoolizat, va zic din start :) Dar hey, o data pe an e Craciunul :) In plus, sunt fara zahar, low carb si mult mai sanatoase si hranitoare ca alte dulciuri :) Bomboane cu ciocolata, rom si visine. Perfecte pentru oferit cadou celor mari (sorry, copii :)) Toti le va adora, sunt atat de gustoase si… intense, if you know what I mean! :) Atat va zic: NEAPARAT trebuie sa le incercati de sarbatori!

Ingrediente (40 buc):

Punem intr-o craticioara pe foc romul, ciocolata, indulcitorul Edulcorem, uleiul de cocos. Amestecam bine pana se topeste ciocolata si se dizolva indulcitorul.

Adaugam faina de migdale, faina de cocos si fulgii de cocos. Vom obtine o plastilina moale (care se va mai intari in frigider datorita uleiului de cocos si ciocolatei). Modelam bilute in care punem cate o visina. Mie mi-au iesit 40 de bilute.

Le introducem la rece, apoi le decoram cu ce dorim, eu am scufundat cateva in ciocolata topita, apoi am presarat fulgi de cocos si alune de padure tocate deasupra. Iar pe altele le-am tavalit doar prin fulgi de cocos. Sunt GENIALE, hac! :)) Pofta mare!

Edulcorem, indulcitorul meu preferat, este la reducere pana pe 14 decembrie 2019 AICI!

  • 100% natural din Stevia Rebaudiana si Eritritol
  • ZERO calorii
  • ZERO indice glicemic
  • stabil termic
  • NU are gust amarui, ca alti indulcitori
  • un excelent raport calitate-pret, fiind creat tocmai pentru cei care au restrictii alimentare (diabeticii de exemplu), dar isi doresc dulciuri sanatoase la pret accesibil :)
  • poate fi folosit in orice desert, creme, torturi, inghetate, briose, bauturi and so on.

ENGLISH VERSION

Holidays are coming! And I’ve got an amazing keto recipe for you, an adult-only dessert, with lots of chocolate and a little alcohol, I tell you from the start :))) But hey, Christmas is only once a year :) But, they are sugar free, grain free and low carb, everyone will love them, they are so rich and… intense, if you know what I mean! :)

Ingredients (40 pcs):

  • 150 g sugar free dark chocolate
  • 200 g almond flour
  • 2 tbsp coconut flour
  • 100 ml rum
  • 50 g coconut oil
  • 50 g Edulcorem 1:2 (erythritol)
  • 90 g coconut flakes
  • 40 sur cherrye from sour cherry brandy
  • Topping: sugar free dark chocolate, coconut flakes, hazelnuts

Put the rum, chocolate, sweetener coconut oil in a saucepan over medium heat. Stir well until the chocolate melts and sweetener dissolves.

Add the almond flour, coconut flour and coconut flakes. You’ll get a soft play dough consistency, it will harden more in fridge. Form balls the desired shape and put one sour cherry inside each. I got 4 balls. .

Put them in the fridge to set, I coated a couple in melted chocolate and then sprinkles coconut flakes and chopped hazelnuts. And I rolled the others in coconut flakes. They are amazing! Enjoy :)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments on Bomboane cu ciocolata, rom si visine / Chocolate, rum and sour cherry truffles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *