La invitatia Sweeteria care aniverseaza 7 ani, v-am pregatit, in luna iubirii, niste adorabile bomboane de martipan invelite in ciocolata fara zahar. Sunt fine si delicioase, le puteti savura cu cei dragi sau oferi cadou :) Sa ne apucam de treaba!

Ingrediente (10 bomboane):

Punem intr-un bol faina de migdale, indulcitorul pudra (neaparat pudra fina, altfel nu se incorporeaza si veti simti granulele), eu am rasnit Dulcisorul fin de tot. Adaugam apa de trandafiri (din aceasta folosesc, cu uz alimentar) si o lingura de apa. Also, recomand sa folositi o lingura de masurat care are fix 15ml :)

Amestecam bine ingredientele cu o spatula, la inceput veti obtine ca un nisip ud, insa continuati sa amestecati pana compozitia se leaga si, presata intre degete, isi pastreaza forma. Formam bilute de martipan, mie mi-au iesit 10 mai maricele, dar voi le puteti face mai mici.

Pentru glazura: topim la bain-marie ciocolata amaruie amestecata cu 2 lingurite de ulei de cocos sau unt. Eu folosesc un bol pentru topire ciocolata ca acesta.

Cufundam bilutele in glazura, apoi le mai introducem putin, 10-20 de minute in congelator pana glazura se intareste :) Eu am presarat putina pudra roz (de dragon fruit) pentru un look festiv si romantic :) Enjoy! Bomboane de martipan in ciocolata.

ENGLISH VERSION

Coming soon… :)

Lasă un răspuns