Print Friendly, PDF & Email

Ce faci dacă ți s-a stricat centrala? Imaginează-ți următorul scenariu: în această primăvară cam răcoroasă, după ce tocmai ai făcut niște achiziții de mobilă pentru casă, ai cumpărat haine copiilor și ai schimbat cauciucurile de la mașina, pac, ți se strică centrala. Șoc și groază! E o situație care nu poate fi amânată, nu poți să zici: lasă că o fac la salariu, peste x luni sau la anu’… Vine o firmă de service și îți spune că defecțiunea este majoră, îți prezintă costurile și tu îți iei un scaun să te așezi, că te-a luat cu amețeală :))

Se poate întâmpla, și nimeni nu își dorește asta, dar credeți-mă, centrala NU e ceva la care să te zgârcești când vine vorba de reparații, iar unele costă cel puțin cât una nouă. Ei bine, povestea mea e cu zâne și happy end, să știți! :) Și anume, vine zâna de la ENGIE și îți oferă noul lor pachet ENGIE Termo Smart prin care, fii atent/ă:

  • ți se înlocuiește centrala termică veche cu una Viessmann Vitodens 050W 24 kW; care este super brand, cum spuneam: NU ne zgârcim la aparatura de care depind siguranța și confortul familiei, firește
  • primești o garanție extinsă de 5 ani de zile
  • ai incluse atât serviciile de instalare a noii centrale, cât și pe cele de preluare și reciclare a centralei vechi
  • primești un super termostat Smart Tado°, care, pe lângă faptul că arată foarte futurist, are și niște funcții WOW: control al temperaturii și umidității din casă, detecție fereastră deschisă, conectare la aplicații de Weather pentru a-și ajusta setările, acces permanent și control din aplicația de pe telefon
  • ai incluse și serviciile tehnice de verificări/revizii periodice pentru instalația de gaz și centrala termică; eu am aceste servicii de la ENGIE și te scapă de o mare grijă, să ții minte când trebuie să faci revizia centralei :)
  • beneficiezi de asistență 24/7
  • costul centralei este eșalonat pe o perioadă de 60 de luni, plătești rata odată cu factura lunară :) NU ai nevoie de avans, că tocmai ce spuneam, centrala se strică fix după o serie de investiții, ca în legile lui Murphy :))
  • și tot financiar vorbind, that’s not all, beneficiezi de furnizare gaze naturale la un preț fix timp de 12 luni (15% reducere la prețul gazelor naturale în primele 6 luni)

Practic, mi se pare cea mai tare ofertă, tu stai liniștit, ENGIE se ocupă de TOT, ai centrală nouă de top, super termostat Smart, asistență non-stop, plata în rate… Ce îți poți dori mai mult de atât? :) Dacă ai o centrală care „scârțâie”, nu amâna verificarea acesteia și achiziționarea alteia noi, de calitate, pentru că siguranța familiei e întotdeauna pe primul loc!

Și la asta s-au gândit sigur cei de la ENGIE când au creat acest pachet ENGIE Thermo Smart. Este valabil doar până la 30.04.2021, zic să te grăbești :) Așadar, ce faci dacă ți s-a stricat centrala? Dai click AICI :)

Lasă un răspuns