Print Friendly, PDF & Email

Cofetării low carb. Dacă la mâncare e ușor să comanzi ceva low carb, cu o friptură și o salată te-ai rezolvat :)), la dulce e complicată treaba :D Am făcut research și am pregătit pentru voi o listă cu cofetării low carb de la care puteți comanda acest tip de dulciuri (la unele și pâine) low carb, sper să vă fie de folos. Dacă aveți și voi recomandări, le aștept cu drag în comentarii, să facem lista cât mai mare :)

Healthy Bites

Website Healthy bites, pagina de Instagram.

Celesteria low carb

Website Celesteria, Pagina de Instagram.

Diet Treats

Website (în lucru), pagină de Facebook. Cristina face niște prăjituri keto demențiale! Abia aștept să își lanseze noul site :)

Pauza de dulce

Website Pauza de dulce, pagina de Instagram.

Pink lemonade

Website Pink lemonade, pagina de Instagram.

The Keto Bakery

Website The keto bakery, pagina de Instagram.

Almond Cake Shop

Website Almond Cake Shop, pagina de Instagram. Au dulciuri fără zahăr și pe bază de făină de migdale (după cum se intuiește din numele brandului :), dar trebuie să verificați ingredientele și informațiile nutriționale ale fiecărui produs pt a vedea câte grame de zaharuri au la 100g (unele conțin cartof dulce, banană, etc).

Delicaterium

Website Delicaterium, pagina de Instagram.

Atelier La Dolcerie

Website Atelier la dolcerie, pagina de Instagram.

Lara sweets

Website Lara sweets, pagina de Instagram. La ei trebuie să verificați ingredientele fiecărui produs, nu toate sunt low carb.

No Sugar Shop

La No Sugar Shop, magazinul meu de suflet cu multe bunătăți fără zahăr, pe lângă ingrediente au și o secțiune de produse proaspete low carb de la diversi producători (Pink Lemonade, Diet treats)

Aruna benefica

Nu puteam să omit pâinea mea preferata low carb, despre care am scris pe larg AICI și la care aveți cod de reducere 10% MADELINE. Livrează în toată țara, la comandă. Este suuper bună!

Lasă un răspuns