Print Friendly, PDF & Email

Gulaș la slowcooker. O mâncare fragedă, hrănitoare, delicios de comforting, mmmm… Și mai simplu de atât nu se poate: pui ingredientele în slow cooker, pornești aparatul și îți vezi de treabă :) Eu de obicei îl pornesc dimineața ca să fie mâncarea gata la prânz, dar se poate și peste noapte pe Low dublul timpului de pe High, wink wink :) Rețeta VIDEO AICI.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită pt gulaș
  • 3 lg ulei (45ml)
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 6 cartofi
  • 300ml suc de roșii
  • 4 căței de usturoi
  • 1 lg boia dulce
  • 1 lg semințe de chimen
  • 4 foi de dafin
  • sare, piper

Punem în vasul slowcookerului (eu folosesc multicookerul meu care are și funcție de slow cooker), în această ordine: uleiul, ceapa, usturoiul, cartofii, morcovii, carnea de gulaș tăiată cubulețe.

Adăugăm condimentele: sare, piper, boia, foi de dafin, chimen, turnăm sucul de roșii, amestecăm puțin , punem capacul și setăm aparatul 6 ore pe High. Și 5 ore ar fi suficiente, dar am vrut să fie meeeega fragedă cărnița :)

Atât de simplu, apoi ne vedem de treabă și peste 6 ore avem o masă caldă și delicioasă, comfort food de gulaș la slowcooker.

ENGLISH VERSION

Coming soon…

Lasă un răspuns