Print Friendly, PDF & Email

Am primit de la Kitchen Shop o jardiniera Veritable pe care mi-o doream de muuult timp, le super mulțumesc! În ea poți cultiva, în orice anotimp și cu minim efort: plante aromatice, ierburi, roșii cherry, mini ardei, frăguțe, ardei iuți, flori comestibile etc. Nu trebuie ținută la lumină, o poți pune oriunde, chiar și în cămară, which is so cool! :) Este o idee minunată de cadou pentru foodies care își doresc să aibă plante aromatice la îndemână oricând :) Să mă urmăriți pe Instagram (unde am și acest Highlight dedicat) și Facebook în Stories pentru a vedea evoluția plantelor din jardiniera noastră :)

Caracteristici

  • Plante aromatice tot anul cu minim efort din partea ta! :)
  • Tehnologia LED SAVORYLIGHT™ adaptează intensitatea luminii la mediul înconjurător și respectă ciclurile naturale ale plantelor: rămâne aprinsă 16 ore și stinsă 8 ore
  • Până la 4 tipuri de plante cultivate simultan
  • Fiecare pachet cu semințe conține substrat de pământ biologic și nutrienții necesari pentru a furniza între 4 și 6 luni de recolte consecutive.
  • Plantele cresc extrem de rapid și pot fi degustate în minim 4 săptămâni de la însămânțare.
  • Rezervorul de apă are autonomie de până la 4 săptămâni, deci pleci liniștit în concediu :)
  • 4 modele de jardiniere: Classic, Connect (care are aplicatie gratuită pentru Android si IOS), Smart, Botaneo (cu 2 tipuri de plante)

Prezentare

Semințe

Modelul meu de jardinieră vine cu 4 plante aromatice: busuioc, pătrunjel, cimbru, cepșoară (chives). Și iată ce alte +30 de sortimente de plante puteți crește în ele: mini roșii, mărar, oregano, panseluțe comestibie, căpșuni sălbatice (frăguțe), năsturel, mini ardei galben, ardei iute Cayenne, rozmarin, salvie, lămâiță, coriandru, rucola, mini roșii galbene, ardei iute Jalapeno, flori de zucchini și multe altele le găsiți la KitchenShop aici.

Accesorii

Cum se asamblează

Revin cu update după ce cresc plăntuțele noastre, firește. Vă tentează și pe voi o jardiniera Veritable? :)

Alte articole tip Reviews AICI

Lasă un răspuns