Print Friendly, PDF & Email

Madlene low carb. La mulți aaani, dragii mei! Să aveți un an nou extraordinar, plin de bucurii și all things nice! Începem anul nou cu niște rețete low carb, că, nu știu voi, dar eu am de slăbit câteva kilograme :))) Și pe mine mă ajută foarte mult o dietă low carb moderată, care este și foarte hrănitoare, aici aveți MULTE rețete low carb pe blogul meu. Azi avem în meniu Madlene low carb, fine, delicate, cu o suavă aromă de lămâie :) Rețeta Video AICI.

Ingrediente (12 buc):

Mixăm ouăle intregi cu indulcitorul, adăugăm untul topit și răcit, vanilia. Mai mixăm puțin, apoi adăugăm și făina de migdale, cea de cocos, praful de copt, coaja rasă fin de la 1/2 lămâie. Compoziția e puțin fluidă, așa trebuie să fie.

Vă trebuie o tavă specială, eu am una metalică de la KitchenShop, DAR, la rețete low carb să știți că se cam lipesc madlenele, recomand să folosiți de silicon :( Am comandat deja alta de silicon, tot de la KitchenShop, au așa din silicon cu pulbere metalică sau așa din silicon simplu :)

Ungem tava de madlene cu puțin ulei și umplem cu o linguriță cavitățile ei, dar nu până sus, se vor mai umfla la copt. Batem ușor tava de blat, pentru a se așeza uniform compoziția. Coacem madlenele 15 min la 170C, până sunt ferme la atingere și puțin rumene pe margine. Le servim pudrate fie cu îndulcitor pudră, fie cu făină de cocos. Poftă mare! :) Madlene low carb

*Articolul conține unele linkuri afiliate.

ENGLISH VERSION

Coming soon…

Lasă un răspuns