Print Friendly, PDF & Email

Am primit de la No Sugar Shop o nouă gamă de batoane grecești pe care le-am testat și de care m-am îndrăgostit și vreau să vă povestesc despre ele :) Sunt DELICIOASE și au ingrediente care mie îmi plac maxim :) Jannis este un prestigios producător grecesc de gustări delicioase tradiționale din 1965(!), iar acum a lansat o nouă generație de batoane, iată ce conține gama lor:

*Articolul conține unele linkuri afiliate.

Batoane cu susan fără zahăr

Vedeta colecției, if you ask me, și low carb friendly :) Batoane cu susan fără zahăr, din doar 2 ingrediente naturale. Ingrediente: 68% seminte de susan, fibre din cicoare. Descriere: fără zahăr și fără îndulcitori, bogate în fibre, reprezintă o sursă de proteine, au conținut scăzut de sare, conțin zaharuri prezente în mod natural, fără aditivi, potrivite pentru vegani, fără gluten.

Batoane cu conținut proteic ridicat

Batoanele proteice Jannis au fost create prin eliminarea completă a zahărului și înlocuirea acestuia cu fibre, fără a folosi îndulcitori. Fibra este extractul de rădăcină de cicoare, un prebiotic care oferă beneficii superioare. Aceste batoane sunt foarte bogate în proteine și fibre, conținând peste 20% din fiecare. Conținutul de sare este foarte scăzut și nu au fost adăugați conservanți. Sunt potrivite pentru utilizare de către vegani, fără lactoză și lactate, super sănătoase și nu în ultimul rând… incredibil de gustoase! :) (Atenție: conțin gluten)

Batoane moi cu miere

Cerealele crocante folosite în aceste batoane moi cu miere sunt făcute din făină de orez și au fost special alese astfel încât să nu conțină gluten. Mierea este un îndulcitor natural bogat în vitamina B6, tiamină, niacină, riboflavină, acid pantotenic și anumiți aminoacizi. Iar nucile oferă organismului nostru energie și nutrienții necesari, cum ar fi acizii grași nesaturați Ω3 și Ω6, proteinele vegetale, antioxidanții α tocoferol, Vitamine B, minerale, fibre și multe altele. O alegere excelentă pentru gustări care oferă un boost de energie în orice moment al zilei.

În plus, aveti varianta de a testa, din toate acestea, 2 sortimente de batoane individuale: 1. Căpșuni și zmeură și 2. Nuci coapte

Mini batoane cu susan

Batoane sănătoase Jannis. Batoane sănătoase cu nuci și susan.

Articolul conține linkuri afiliate.

Lasă un răspuns