Vreau sa va povestesc azi despre noua gama Ketorem de la Green Sugar, cuprinde 4 produse: mix pentru briose keto, mix pentru gofre keto si 2 tipuri de mug cake keto, adica prajitura la cana :) Ingredientele sunt foarte ok, se fac usor si sunt o solutie cand sunteti in pana de idei, de timp sau nu aveti chef sa va pregatiti voi toate ingredientele, tipurile de faina, indulcitorul and so on. Nu uitati de codul de reducere MADELINE pe siteul Green Sugar :) Iata cat de usor se fac briosele keto cu premixul Ketorem:, ies delicioase si pufoase, jur! :))

Ingrediente (12 buc):

Ingrediente: Făină de migdale, Green Sugar*, izolat proteic de zer, praf de copt, albuș de ou pudră, zmeură liofilizată(5%), pudră psyllium, vanilie bourbon. Valori nutritionale/ briosa: 154.56 Kcal, 1.87g net carbs, 6.8g proteine, 1.55g fibre.

Separam ouale, batem albusurile spuma cu un praf de sare. Separat amestecam galbenusurile cu uleiul de cocos, micsoram viteza mixerului si adaugam amestecul de galbenusuri peste albusurile spuma.

Incorporam premixul Ketorem usor cu o spatula, apoi repartizam compozitia in fava de briose in care am pus hartiute speciale. Coacem briosele fix 15 min in cuptorul preincalzit la 170C, pana trec testul scobitorii. Pofta mare!

Mix pentru gaufre keto

Ingrediente: Făină de migdale, făină de cocos, Green Sugar*, albuș de ou pudră, izolat proteic de zer, aromă de vanilie bourbon, pudră de psyllium. Mai aveti nevoie de 2 oua si 200ml smantana lichida neindulcita.

Mix pentru Mug cake keto

Ingrediente: Mug cake cu CACAO: Făină de migdale, Green Sugar*, cacao degresată(10%), făină de cocos, praf de copt, vanilie bourbon. Mug cake cu COCOS: Făină de migdale, Green Sugar*, cocos răzuit (10%), făină de cocos, praf de copt, vanilie bourbon. Mai aveti nevoie de 1 ou si 25g ulei de cocos sau unt topit.

*Green Sugar (amestec din extract de înaltă puritate din frunze de Stevia Rebaudiana şi Eritritol) este un îndulcitor 100% natural, cu ZERO calorii şi ZERO indice glicemic.

Print Friendly, PDF & Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *