Print Friendly, PDF & Email

Vreau să vă povestesc azi despre noua gamă Ketorem de la Green Sugar, cuprinde 4 produse: mix pentru brioșe keto, mix pentru gofre keto și 2 tipuri de mug cake keto, adică prăjitura la cană :) Ingredientele sunt foarte ok, se fac ușor și sunt o soluție când sunteți în pană de idei, de timp sau nu aveți chef să vă pregătiți voi toate ingredientele, tipurile de făină, îndulcitorul and so on. Nu uitați de codul de reducere MADELINE pe siteul Green Sugar și Laboratoarele Remedia :) Iată cât de ușor se fac brioșele keto cu premixul Ketorem, ies delicioase și pufoase, jur! :)) (În poza alăturată și în ultima galerie vedeți noul ambalaj și noile produse 2022-2023 ;)

Ingrediente (12 buc):

Ingrediente: Făină de migdale, Green Sugar*, izolat proteic de zer, praf de copt, albuș de ou pudră, zmeură liofilizată(5%), pudră psyllium, vanilie bourbon. Valori nutritionale/ brioșă: 154.56 Kcal, 1.87g net carbs, 6.8g proteine, 1.55g fibre.

Separăm ouale, batem albușurile spumă cu un praf de sare. Separat amestecăm gălbenușurile cu uleiul de cocos/măsline, micșoram viteza mixerului și adăugăm amestecul de gălbenușuri peste albușurile spumă.

Încorporăm premixul Ketorem ușor cu o spatulă, apoi repartizăm compoziția în tava de brioșe în care am pus hârtiuțe speciale. Coacem brioșele 15-20 de min în cuptorul preîncălzit la 170C, până trec testul scobitorii. Poftă mare!

Mix pentru gaufre keto

Ingrediente: Făină de migdale, făină de cocos, Green Sugar*, albuș de ou pudră, izolat proteic de zer, aromă de vanilie bourbon, pudră de psyllium. Mai aveți nevoie de 2 ouă și 200ml smântână lichidă neîndulcită.

Mix pentru Mug cake keto

Ingrediente: Mug cake cu CACAO: Făină de migdale, Green Sugar*, cacao degresată(10%), făină de cocos, praf de copt, vanilie bourbon. Mug cake cu COCOS: Făină de migdale, Green Sugar*, cocos răzuit (10%), făină de cocos, praf de copt, vanilie bourbon. Mai aveți nevoie de 1 ou și 25g ulei de cocos sau unt topit.

*Green Sugar (amestec din extract de înaltă puritate din frunze de Stevia Rebaudiana şi Eritritol) este un îndulcitor 100% natural, cu ZERO calorii şi ZERO indice glicemic.

Later edit 2023: Iata noua gamă completă, cu muuulte noi bunătăți sănătoase :) Dând click pe fiecare imagine veți fi redirectionați către pagina produsului respectiv. Nu uitați de codul de reducere MADELINE și spor la cumpărături și gătit! :)

 

Lasă un răspuns