Print Friendly, PDF & Email

Ladies, sunt foarte încântată să vă anunț că cei de la Escapade, de unde cumpăr eu produsele premium pt curățenie StanHome (despre care v-am tot vorbit AICI), au adus o gamă suuper faină de cosmetice organice Bioterra. Sincer eu chiar căutam de ceva timp niște cosmetice de calitate, pentru că mă apropii încetișor de the big 40 și am început să am mult mai multă grijă de mine și de tenul meu :) So, acum deja mi-am luat uleiul organic pentru gene și sprâncene , am mai comandat gel organic de aloe vera, crema de ochi lifting, ser organic iluminator cu vitamina C și am pus multe altele pe wishlist :))) Aveți AICI catalogul cu cele 20 produse.

Mai întâi iată câte ceva despre acest brand care mi se pare super fain:


Aveți descrierea fiecărui produs în imaginile de prezentare, include și intervalul de vârstă recomandat, codul de produs, prețul și toate informațiile de care aveți nevoie:

Gama Colagen Antiaging

Gamă formulată special pentru a combate și inversa semnele îmbătrânirii pielii, aducând un suflu proaspăt în rutina ta de îngrijire. Cu un focus intens asupra neutralizării radicalilor liberi, această gamă este un aliat puternic în lupta împotriva timpului. Murele indiene, un ingredient emblematic al acestei game, se remarcă prin capacitatea lor de a contracara radicalii liberi datorită conținutului bogat de antioxidanți și vitamina C.


Gama Radiance

Gamă special formulată pentru tenul normal și mixt, oferindu-ți o experiență unică pentru o piele purificată și radiantă. Cu uleiul de jojoba în centrul atenției, această gamă asigură o hidratare îndelungată, susținând în același timp absorbția optimă a altor uleiuri esențiale.


Gama Lifting

Gamă dedicată fermității, creată cu grijă pentru a reda elasticitatea și tonusul pielii tale! Cu murele indiene în centrul atenției, această gamă abundă în antioxidanți și vitamina C, contribuind la întărirea țesutului de colagen și luptând eficient împotriva radicalilor liberi.


Gama Regul

Gamă special creată pentru a echilibra secreția de sebum și a îngriji tenul gras și problematic într-un mod delicat și eficient!


Gama intense Hydra

Gamă special creată pentru a oferi hidratare intensă și repararea pielii uscate și sensibile, transformând fiecare zi într-o experiență de răsfăț și îngrijire!


Cosmetice organice Bioterra

Articolul conține unele linkuri afiliate.

Lasă un răspuns