Salată de mango, avocado, fasole roșie și kale. Combinația poate părea ciudată, dar credeți-mă, am mâncat această salată la un eveniment de 8 martie organizat de minunata Emi Kovacs și am cam leșinat de plăceree :)) Doamneee, ce salată delicioasă și suuuper sănătoasă! Și e și de post, wink wink :) Eu i-am adăugat și varză kale, pentru extra nutrienți, dar să știți că e mai pretty fără kale :)))

Ingrediente (2-4 porții):

  • 240g fasole roșie (2 conserve mici)
  • 2 avocado
  • 2 mango
  • 1 ardei capia
  • 1 legătură de varză kale (opțional)
  • 1/2 ceapă roșie
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 1 lg ulei de măsline
  • 1 lg tahini (pastă de susan)
  • 1 lg oțet balsamic
  • sare, piper

Tocăm după bunul plac fructele de avocado, cei 2 mango, ardeiul, ceapa roșie, pătrunjelul și varza kale. Am folosit noul meu set de cuțite Zokura de la KitchenShop (detalii mai jos) și a fost floare la ureche la cât de bine taie :)

Amestecăm fasolea boabe scursă (am folosit 2 conserve mici de 120g cantitate netă) cu restul legumelor. Asezonăm cu: tahini, ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper. Servim imediat. Demențială!


Setul de cuțite Zokura

  • Cuțitele Zokura sunt absolut fabuloase, taie impecabil
  • Setul conține: cuțitul bucătarului, cuțit pentru feliere, cuțit pentru pâine, cuțit universal, cuțit pentru decojit și suport din lemn de acacia cu prindere magnetică
  • Sunt făcute dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, se tocesc foarte greu
  • Suportul de lemn acacia este superb și transformă totul într-o bijuterie în bucătărie :)
  • Au 35% reducere pt membrii KitchenShop în luna aprilie! Le găsiți AICI.

Rețeta video

Salată de mango, avocado și fasole roșie

Coming soon… :)

Lasă un răspuns