Print Friendly, PDF & Email

A venit primăvaraaaaa! Și cum e vremea superbă afară, am pregătit pentru voi o selecție de terase și grădini din București, unde puteți bea o cafea, limonadă, mânca ceva bun, sta de vorbă cu prieteni, you know :) Feel free să îmi trimiteți și alte recomandări de locații faine, să le adaug în listă :)

Sera Eden

Str C. A. Rosetti 37, Piața Romană. Hub urban specializat pe mixologie și arta gustului, care readuce la viață Casa Brătienilor, pornind de la fosta seră a grădinii istorice.


Hop Garden

Splaiu Unirii nr 255Website, Facebook. Au muuuultă verdeață, un loc de joacă exterior pt copii și mâncare f bună :)


J’ai Bistrot

Calea Grivitei 55Facebook. Bistro creativ – Un spațiu relaxat dedicat comunicării între oameni.


Grădina Floreasca

Bd Mircea Eliade 16website, Facebook. Grădină, terasă, restaurant chiar în mijlocul orașului, dar atât de departe de griji și de aglomerație.


Verona

Pictor Arthur Verona nr. 13-15 website, Facebook (se redeschide în mai 2024). Cafe Verona împarte adresa din Str. Arthur Verona nr.13 cu librăria Cărturești. De fapt, așa cum au constatat mulți dintre cei care le-au vizitat, spațiul cafenelei este de fapt o anexă a librăriei. Aici au loc lansări de carte, conferințe, expoziții, concerte și diverse evenimente care îmbogățesc viața culturală a Bucureștiului.
Deschisă în 2009, la un an după extiderea librăriei, Grădina Verona se află la câțiva pași, pe aceeași stradă, la numărul 15. Acest refugiu verde din centrul orașului este, de asemenea, gazda multor evenimente, cel mai cunoscut fiind Street Delivery.


Acuarela Bistro

Str Polonă nr.40website, Facebook. Acuarela este un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un hub creativ,  o gazdă călduroasă de evenimente culturale și evenimente private.


Ceainăria Green Tea

Str. Dr. Burghelea Nr. 24, sector 2website, Facebook. Ceainăria GreenTea este un loc creat cu dragoste pentru cei ce apreciază frumosul, sub toate formele.


Grădina Eden

Calea Dorobanti 44 – 46Instagram. Un loc foarte liniștit în mijlocul Bucureștiului, înconjurat de mai mulți copaci și de verdeața pe care nu te-ai aștepta să o găsești într-o astfel de locație urbană. 


Modelier

Str Duzilor 12Facebook. Burgeri artizanali și petreceri de neuitat din 2013.


Restaurant Pescăruș

Aleea Pescăruș nr 1website, Facebook. Restaurantul Pescăruș este primul restaurant din Parcul Regele Mihai I, din București. Proiectat în 1938 de doi arhitecți renumiți, Horia Creangă, nepotul scriitorului Ion Creangă și Haralamb Georgescu, localul a fost alături de bucureșteni la bine și la greu.


Suento

Str Toamnei 10website, Facebook. Suento reprezintă o poveste frumoasă dusă mai departe, un loc al fericirii și pasiunii pentru ceea ce facem, un loc de întâlnire urban, special prin simplitate, savori și experiențe. Sperăm ca, după ce ne vizitați, Suento să devină un loc care vă aduce bucurie, un loc în care celebrați prietenia, simțurile și momentele frumoase.


Ceainăria Infinitea

Str. Dr. Grigore Romniceanu, nr. 7website, Facebook. Vă așteaptă cu ceainicul aburind, gustări calde și deserturi de casă zi de zi, în cerdacul îmbietor al casei cu ceai din Cotroceni. Infinitea este templul unde atenția la detalii, dragostea pentru frumos și rafinamentul se reunesc pentru a pune în valoare ceaiul.


Simbio

Strada Negustori nr. 26website, Facebook. Când ai chef de „comfort food”, de ceva bun de băut, de unul din cele mai bune crème brùlée pe care le-ai mâncat vreodată sau vrei, pur și simplu, să uiți de deadline-uri și de proiecte, treci pe la ei ca și cum ai merge la un prieten acasă. Nu fac rezervări, dar, dacă e aglomerat, poți bea o cafea bună sau un pahar de ce-îți-place-ție-mai-tare, până se eliberează o masă la care te poți așeza. Marcel, cățelul casei, sparge întotdeauna monotonia.


Coftale specialty coffee shop

Str Profesor Ștefan Mihăileanu nr.42 – Facebook. Locul în care se scrie o poveste, pagină cu pagină, capitol dupa capitol, despre cafea, despre oameni, despre seri petrecute cu prietenii în fața șemineului. Savoare cafelei, asezonată cu un iz de altădată, alături de zarva de la masa alăturată, oameni cu zâmbetul pe buze și mereu cu o poveste de spus, asta te așteaptă la Coftale. Vino și scrie o frază pe pagina poveștii tale.


Arome

Luigi Cazzavillan 25Facebook (restaurant vegan & vegetarian). Arome locale with a twist!


Contego the coffee factory

Bvd Regina Elisabeta nr. 54Facebook. Un loc unde întâlnești aromele celor mai bune cafele din lume, un loc foarte confortabil unde poți savura băuturi de cea mai bună calitate.


Lente Arcaului

Str Arcului nr. 8website. Lente Arcului reprezintă un spațiu familar și confortabil. Situat la o aruncătură de băț de centrul orașului, Lente Arcului este locul în care puteți petrece o după-amiază minunată cu familia și prietenii, într-o clădire care vă va transporta înapoi în timp, la povești și fantezii din copilărie. Aici am adunat elemente care să vă ofere starea de bine pe care o căutați: peste 100 de cărți în mini-biblioteca, un șemineu pentru seri răcoroase, muzică bună, o mansardă jucăușă și o grădină verde. Primim cu bucurie copii, animale, biciclete și oameni cu sufletul deschis.


Terase și grădini din București

Unde poți organiza ziua copilului tău în aer liber

Lasă un răspuns