Faceam ordine prin calculator cand am gasit aceasta poza si mi-am dat seama ca pe blog nu se regaseste reteta de bruschete cu vinete si mozzarella. Soc si groaza, ce sa mai! :)) Am remediat problema urgent :) Pentru un brunch simplu si bun: bruschete cu vinete si mozzarella. Intre timp am refacut si poza :)

Ingrediente (2 portii):

  • 2 chifle integrale cu seminte
  • 4 felii de vanata (groase de aprox 7mm)
  • 4 lgt pasta de rosii
  • 2-3 lg de capere
  • 4 felii de mozzarella
  • salata si rosii pentru servit

Gatim pe gratar feliile de vanata aprox 2-3 min pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos. Ne apucam de asamblat bruschetele: taiem chiflele in 2, ungem fiecare jumatate cu cate o lingurita de pasta de rosii, adaugam rondele de vinete, bucati de mozarella si deasupra caperele. Introducem bruschetele la cuptor pana se inmoaie mozzarella, cam 5 minute. Servim cu rosii si salata proaspata. Pofta mare!

Galerie foto

ENGLISH VERSION

I was just browsing through my laptop when I found this photo and I realized the blog doesn’t have the Mozzarella & aubergine bruschetta recipes. Oh, my God! :)) I quickly solved the problem :) For a simple and tasty brunch: Mozzarella & aubergine bruschetta.In the meantime I took a new photo :)

Ingredients (2 servings):

  • 2 wholewheat buns
  • 4 aubergine slices (approx 7mm thick)
  • 4 tsp tomato paste
  • 2-3 tbsp capers
  • 4 slices of mozzarella
  • salad and tomatoes for serving

Grill the aubergine slices approx 2-3 min on each side. Start assembling the bruschettas: cut the buns in 2, spread a teaspoon of tomato paste on each half, add the aubergine slices, mozzarella and capers on top. Bake them until the mozzarella melts a little, for about 5 min. Serve with tomatoes and fresh salad. Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

1 comment on “Bruschete cu vinete si mozzarella / Mozzarella & aubergine bruschetta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *