Imi plac foarte mult budincile, asa ca duminica am incercat sa fac o varianta mai usoara a acestor delicii ce imi amintesc mereu de copilarie.
Budinca mea ciocolatoasa a iesit foarte buna, aromata si mai ca n-am asteptat sa se raceasca de tot :) Pentru un moment de rasfat dulce :)

Ingrediente (2 portii)

Easy peasy: punem laptele la fiert. Amestecam bine de tot celelalte ingrediente cu 5 linguri de lapte rece si adaugam peste laptele fierbinte amestecand constant cu un tel pana se ingroasa. Decoram cu ce avem dragut la indemana, fulgi de cocos, fructe etc si … lasam la racit…. sa zicem :)))) Pofta mare!

ENGLISH VERSION

I really like puddings so this Sunday I tried to make a lighter version of these sweets that always remind me of childhood. My version turned out great and I almost didn’t wait for it to cool :) For a not so guilty moment of indulgence :)

Ingredients (2 servings)

  • 500 ml light coconut milk
  • 2 egg yolks
  • 3 tbsp corn starch
  • 4 tbsp maple syrup (or favorite sweetener, to taste)
  • 2 tbsp cocoa (or carob)
  • seeds from 1 vanilla bean

Easy peasy: bring the milk to a boil over low heat. Combine the other ingredients with 5 tablespoons of cold milk and add them over the boiling milk constantly stirring until the pudding thickens. Decorate with whatever you have nice at hand: coconut flakes, fruit etc and…. let it chill… or not :))) Enjoy!

Print Friendly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *