Din toate retetele de paine keto incercate, aceasta e de departe cea mai rapida :) Si e foarte foarte gustoasa si versatila, poti face orice sandvis cu ea, eu am savurat-o stropita cu putin ulei de masline si cu topping de smantana sau salata de vinete, dar si cu unt si gem de fructe de padure fara zahar. Suuuuuper buna, multumesc Natalia pt inspiratie! Focaccia keto la tigaie.

Ingrediente (8 triunghiuri):

Mixam ouale 2-3 min, adaugam apoi smantana si mozzarella data pe razatoarea mica. Adaugam ingredientele uscate: faina de migdale, faina de cocos, taratele de psylium, praful de copt, sarea, semintele de chimen si de susan.

Intr-o tigaie incapatoare (aprox 28-30cm diametru) incalzim 1 lingura de ulei de cocos dezodorizat/ masline/ unt. Punem compozitia in tigaie, o intindem uniform cu o spatula pe toata suprafata tigaii si punem capacul.

Coacem foccacia in tigaie la foc mic (!) cam 7-8 min, verificand-o sa nu se arda, apoi desprindem usor marginile cu un cutit si o intoarcem cu grija. Eu m-am folosit de inca o tigaie, pentru a-mi usura munca. O mai coacem inca aprox 4-5 min, tot cu capacul pus. Pofta mare! :)

Galerie foto

*Reteta preluata si adaptata de aici.

ENGLISH VERSION

Coming soon…

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *