Am revenit din concediu! :) Si nu oricum, ci odihnita si cu o reteta geniala de inghetata pe bat, cu zmeura proaspata si glazura delicioasa de ciocolata raw cu cocos. Asta si pentru ca prietenii de la Vegis mi-au trimis cadou spre testare uleiul de cocos extra virgin de la Niavis care este fantastic, cu nu mai mult, nici mai putin de 50 de utilizari! Afla care sunt acestea aici :)

Ingrediente:

Mixam in blender zmeura, crema de cocos si siropul de artar, apoi turnam compozitia in forme pentru inghetata si le introducem in congelator. Simplu, nu? :) Eu folosesc aceste forme, sunt extrem de bune, inghetata se scoate foarte usor si nu aveti nevoie de betisoare de unica folosinta. In lipsa lor insa, puteti folosi pahare si lingurite de de plastic :)

Preparam glazura: amestecam ultimele 3 ingrediente cu un tel pana la omogenizare, apoi scufundam batoanele de inghetata si le punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem inghetata pe bat in congelator inca 15 min, pentru a se intari ciocolata, apoi e gata de savurat ): Pofta mare!

ENGLISH VERSION 

I am back from summer holidays! :) Well rested, I bring you this amazing raw raspberry popsicles, coated in coconut oil chocolate. Yummy!

Ingredients:

  • 2 cups raspberries
  • 1 cup coconut cream (or full fat coconut milk)
  • 2-3 tbsp maple syrup (or favorite natural sweetener, to taste)
  • 1/2 cup extra-virgin coconut oil
  • 1/3 cup cocoa
  • 1/2 cup maple syrup

Process the raspberries, coconut cream and maple syrup in the blender until smooth. Then poor into popsicle molds and place in the freezer to set. Prepare the frosting: whisk the last 3 ingredients until there are no more lumps, then dip the popsicles in this coating. Place them on a tray lined with parchment paper and put in the freezer 15 more min, for the chocolate to harden. Enjoy!

Print Friendly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *