Print Friendly, PDF & Email
ofn9n20

Dragilor, dupa cum bine stiti, lucrez cu drag si spor la prima mea carte de bucate, dar cum good things come to those who wait, ea va fi gata probabil la inceputul anului viitor. Stiu ca se lasa putin asteptata, insa chiar va iesi ceva deosebit :) In plus de asta, e foarte mult de lucru la o carte, mai ales cand ai acasa o piticoata nazdravana si dragalasa, iar cum eu sunt perfectionista de fel, ar fi pacat sa ma grabesc si sa nu iasa perfecta, nu? :)

Ca sa ma revansez, am alcatuit cu mult drag pentru voi un top al celor mai bune carti de bucate pe care le puteti oferi drept cadou rudelor si celor apropiati anul acesta de sarbatori :) O carte buna de bucate chiar mi se pare un cadou foarte inspirat potrivit multora.

Sunt niste carti absolut minunate, pline de retete savuroase incantatoare pentru toate gusturile, cei dragi cu siguranta le vor adora! Cartile sunt in ordine aleatorie, pentru ca toate imi plac la fel de mult si a fost efectiv imposibil sa stabilesc un clasament :) Lectura placuta si spor la „bucatarit”! :)

Sursa foto

Lasă un răspuns