Dragii mei, NU imi vine să cred că fix azi se împlinesc 9 ani de când scriu pe acest blog cu rețete și articole utile, Doamne, cum zboară timpul :) Vă invit mai jos să urmăriți evoluția blogului în câteva imagini (dați click pe ele pentru Zoom), de la prima variantă pe blogspot, până în ziua de azi, când știți cum arată, cu peste 1.000 de rețete, articole și peste 33.000 de urmăritori, OMG! :) Vă mulțumesc din toată inima pentru susținerea voastră, vă sunt incredibil de recunoscătoare!

***

Pentru celebrarea acestor ani minunați, astăzi lansez oficial http://www.MadelineShop.ro, unde găsiți plannere și alte produse digitale care vă fac viața mai ușoară și, îmi place și îmi doresc să cred, mai frumoasă :) Am lucrat cu muuuult drag la fiecare din ele, iată care sunt produsele disponibile în Shop:

Produsele se descarcă imediat după confirmarea plății (cu platforma de plăți online 100% safe Netopia Payments), sunt în format pdf, editabile (so cool!), se pot printa sau folosi doar în format digital, le puteți folosi la nesfârșit, over and over again* și sunt menite să vă AJUTE. Au și un design simplu, organizat și drăguț, să vă facă plăcere și să vă îndemne să le folosiți :) Dați click pe fiecare imagine pentru a studia în detaliu pagina produsului respectiv:

Vă invit să aruncați o privire în Shopul meu, până pe 31 octombrie aveți codul special de lansare LAUNCH20 pentru 20% reducere la orice produs! :)

GIVEAWAY!

Și mai mult de atât, cu fiecare comandă vă puteți înscrie la acest GIVEAWAY de pe Instagram AICI unde puteți câștiga TOATE aceste produse minunate din imagine, în valoare totala de 700 lei, am pus linkuri către unele din produse, dacă doriți sa le vedeți în detaliu, eu le ador pe toate, de aceea vi le și dăruiesc cu această ocazie frumoasă :)

Trebuie doar să achizitionați minim un produs din Shop, să înscrieți numărul comenzii într-un comentariu pe Instagram, la postarea cu Giveaway-ul de AICI și (opțional) să dați share postării în Stories, cu tag @madelinescuisine

Concursul se încheie în data de 31 octombrie 2022 la ora 23:59 și este valabil pe teritoriul României, premiul se va trimite oriunde în raza firmei de curierat (fără km suplimentari). Câștigătorul va fi ales până pe 5 noiembrie, cel târziu, prin extragere online cu ajutorul unui program random, și anunțat pe Instagram și Facebook în Stories. Mult succes! :)

*Puteți folosi la nesfârșit, over and over again produsele, dar NU aveți permisiune să trimiteți altcuiva fișierele pdf!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *