Print Friendly, PDF & Email

Dragii mei, sunt super bucuroasă și vreau să vă povestesc cum tocmai am câștigat un telefon la concursul Radio Guerrilla și Salt Bank :) Luni eram în mașină cu Teo, mergeam la oftalmolog și ascultam, firește, Radio Guerrilla, ascult doar acest post de radio în mașină :) Pe lângă faptul că Gilda a anunțat că e gravidă și m-am superrrr bucurat pentru ea, am auzit de concursul organizat împreună cu Salt Bank, tema săptămânii fiind: Inspiră-ne cu un proiect început cu curaj de la 0, care ți-a adus multă bucurie.

(P.S. – Aveți la final și înregistrarea emisiunii :)

Și, m-am gândit: O, Doamne, cum mi se potrivește mănușă, vreau să sun și eu să vorbesc despre blog! :) Poate știți că eu de 1 an de zile am renunțat la jobul pe care îl aveam de 15 ani și mă ocup de blog full-time :) (în limita a cât se poate cu 2 copii :)) but still, a fost un mare act de curaj pentru mine și Un nou început. Iar soțul meu și-a făcut cont la SaltBank printre primii, cu statutul de membru fondator, e foarte încântat de beneficii, așa că parcă toate astrele s-au aliniat :)

So: mi-am pus efectiv pe To-do List săptămâna aceasta să sun la Radio Guerrilla și să particip la concurs, fiind și ultima săptămână de concurs. Abia joi dimineață am reușit să mă ocup, am întrebat pe numărul de Whatsapp Radio Guerrilla cum se procedează, mi-au răspuns că atunci când se anunță concursul, se deschid liniile telefonice, lumea sună și, cine prinde loc, să zic așa (adică 2 norocoși) intră în concurs :)

Joi pe la ora 9 fără puțin s-a anunțat concursul și imediat a intrat cineva Live. M-am bosumflat :)) Și mi-am pus alarma a doua zi la 8:30, pentru a suna din timp. Ei bine vineri, am sunat nonstop aproape de la 8:30, până a răspuns cineva. Și mi-a picat fața, nu mă așteptam :)) Era Gilda, după voce, mi-a cerut rapid prenumele și m-a rugat să aștept pentru a intra în direct.

Aveam emoții CU CARUL, nu vreți să știți :)) După câteva minute am intrat live, am povestit despre blogul Madeline.ro, le-a plăcut foarte mult celor 3 din juriu: Dobro, Gilda și Nic. Iată câte ceva din ce mi-au spus: „Ce tare! Ce frumos, Madeline! Trebuie să îți fac un compliment: sunt foarte bine pozate, în sensul că, sunt și estetice, dar urmărești exact pașii. Foarte nice, felicitări! Super! Doamne, cât de nice! Băi, a făcut foarte drăguț blogul ăla, foarte drăguț! 🥹 Dar și ascultătorilor le-a plăcut Madeline.ro, siteul a picat timp de vreo 20 de minute :)) Juriul a fost impresionat și am primit notele: 10 de la Gilda, +9 de la Dobro și 9 de la Nic. Am câștigat așadar premiul zilei de vineri, un rucsac SaltBank. Apoi am aflat cu stupoare că am avut cel mai mare punctaj al săptămânii, datorită acelui + oferit de Dobro! Efectiv NU îmi venea să cred! Astfel am câștigat marele premiu al săptămânii, un Iphone 15 nou nouț.

M-au întrebat dacă vreau să ofer rucsacul celeilalte participante, o fetiță de 12 ani, firește că am fost de acord și am făcut-o cu mare drag. Btw, felicitări și ție, Elia, pentru participare, ai fost minunată! 🥰

Vreau să vă spun că am fost foarte bucuroasă de telefon, firește, dar CEL mai mult m-am bucurat de aprecierile juriului, fiind 3 oameni absolut minunați, extrem de inteligenți și de cool, pe care îi ascult de foarte mulți ani la Radio Guerrilla (în ordinea în care au luat parte din emisiune, deci pe Dobro de foaarte mult, pe Gilda de când făcea internship la ei și pe Nic cel mai recent :), iar aprecierea lor cântărește ENORM pentru mine! Blogul fiind al 3 lea copil al meu, înțelegeți bucuria, mamele știu cum se simt când cineva le laudă puiul :)) Vă mulțumesc din suflet, Dobro, Gilda, Nic, a fost o onoare să stau de vorbă cu voi și să primesc aprecierile voastre. Mulțumesc și Radio Guerrilla și SaltBank!

Aveți aici înregistrarea emisiunii pe siteul Radio Guerrila, concursul a avut loc între 01:17:17- 01:31:49, mă puteți asculta acolo să auziți ce îmi tremura vocea :))

Iar aici mai jos am croppuit eu din întreaga emisiune doar partea cu concursul :)

Am vrut să vă povestesc această experiență pentru că a fost minunată, am vrut să o împărtășesc și să rămână aici, pe blog, care e și jurnalul meu :) Firește că nu este o postare sponsorizată, nu a fost un concurs pt Influencers (cum credea tata :D) și aveți pe siteul Guerrilla regulamentul. Am creat vizualul articolului pentru că așa îmi place mie, să fac all things pretty :)

Binili învinge! :) Pupici!

Lasă un răspuns