Print Friendly, PDF & Email

Am pregătit pentru voi un desert super simplu pentru masa de Paște sau orice ocazie specială: brownie cu mousse de ciocolată albă, fără zahăr, fără gluten și low carb. Am folosit mixul pentru brownie Ketorem de la Green Sugar și pentru decor aceste drăguțe cristale decor, sunt atât de drăgălașe! Conțin doar Green Sugar și colorant natural din cartof dulce și morcov negru :) Nu uitați de codul de reducere MADELINE la produsele Green Sugar :)

Ingrediente blat:

Mousse:

Batem ouăle întregi spumă, apoi adăugăm untul topit și puțin răcit. Când avem un amestec spumos și omogen, adăugăm premixul pentru brownie, îl încorporăm și pe acesta.

Turnăm compoziția într-o formă rotundă de tort (23cm) cu bază detașabilă unsă cu ulei și tapetată cu hârtie de copt. O nivelăm frumos și coacem blatul de brownie 30-40 min la 170C, până trece testul scobitorii.

Între timp, topim ciocolata la bain-marie, adăugăm crema de cocos (sau smântâna lichidă), omogenizăm bine, iar la final încorporăm și gelatina dizolvată în 100ml de apă rece.

Turnăm crema peste blatul răcit din formă și introducem totul în congelator 1-2 ore, pâna crema se întărește. Aceasta va curge ușor în laterale, îmbrăcând frumos tortul în glazură :) Decorăm cu zmeură și cristale Green Sugar decor. Poftă mare la acest brownie cu mousse de ciocolată albă!

Mixul Ketorem brownie contine: Ciocolată cu lapte (Unt de cacao, Green Sugar Premium*, masa de cacao, lapte praf integral, lapte praf degresat, lecitină din floarea soarelui, arome naturale) (27%), Green Sugar*, Făină de migdale, arahide bucăți (15%), cacao, aromă de ciocolată, praf de copt, aromă naturală de vanilie bourbon.

Green Sugar cristale decor contin: Green Sugar*, colorant natural: extract de cartof dulce și extract de morcov negru

*GREEN SUGAR este un îndulcitor 100% natural, cu ZERO calorii şi ZERO indice glicemic, un amestec din extract de înaltă puritate din frunze de Stevia Rebaudiana şi Eritritol.

Cod de reducere

ENGLISH VERSION

Coming soon… :)

Lasă un răspuns