Print Friendly, PDF & Email

Mare sarbatoare mare in luna octombrie, dragii mei! Sarbatoritii sunt Green Sugar si Laboratoarele Remedia, colaboratorii mei dragi :) Acestia implinesc 6, respectiv 25 de ani (!) si vor sa te premieze cu ceva dulce, sanatos si fara zahar :D Foarte frumos din partea lor, nu? :)

Premiul consta in:

Regulamentul de participare e simplu:

  1. Trebuie sa lasi un comentariu la postarea de pe Facebook (o gasesti dand click aici) in care sa imi spui care e reteta ta preferata de pe blogul meu pe care o vei prepara cu Green Sugar si langa care vei bea ciocolata calda :)
  2. Adresa de livrare trebuie sa fie pe teritoriul Romaniei.

Laboratoarele Remedia sunt un producator autohton de vitamine si suplimente naturale, prima companie care a introdus pe piata din Romania extractul pe baza de Stevia Rebaudiana. I love them :) Afla mai multe despre ei aici.

Tot in octombrie, Green Sugar lanseaza o super competitie de slabit sanatos intitulata „Centimetrul cu 0 calorii” :) Diete personalizate realizate cu ajutorul unui nutritionist, program de exercitii fizice sub semnatura unui antrenor profesionist, asistenta din partea unui psiholog, sustinere, incurajare, vouchere de reducere siiii nu in ultimul rand Premii super! Va puteti inscrie aici :)

Perioada de desfasurare a concursului: 3-13 octombrie 2016. Vineri 14 octombrie voi extrage castigatorul/castigatoarea cu ajutorul random.org. Poti da share acestei postari daca vrei sa afle si prietenii tai :) Bafta multa!

***

Update: Norocoasa castigatoare este Ciobanu Anca. Felicitari, draga mea! :)

castigatorgs