Devine mierea încălzită toxică? Dragii mei, în urma valului de comentarii de la rețeta budincii de griș cu lapte la cuptor care a devenit virală (cu peste 2.5 milioane de vizualizări doar Reelul de pe FB, vă mulțumesc pt asta! ☺️), am făcut extra research pentru voi pe tema mierii încălzite 😁

Așa că vreau să vă prezint acest articol extrem de bine documentat (cu referințe clare la studii clinice și lucrări de specialitate) al doamnei Doctor Artene Diana.

Dumneaei are licență în Nutriție-Dietetică, master în Științele Nutriției și doctorat în Nutriție 😍 Și a scris 4 cărți de nutriție, she is amazing! 😇Diana Artene – Nutritionist

Vă invit să citiți întregul articol al doamnei doctor aici, dati click AICI sau pe imaginea de mai jos pentru a citi articolul:

Dar, pe scurt, pentru cine nu are timp să citească întregul articol, vă fac eu un rezumat: Mierea încăzlită NU este toxică, ci doar își pierde din proprietăți! Adică fix ce v-am tot spus și eu 😀 Dacă tot nu credeți asta, bineînțeles că sunteți liberi să folosiți orice alt îndulcitor 😊

Later edit: iată și podcastul Fizica Gustului cu Alex Hada de la Radio România Cultural. Alex Hada este cercetător la o universitate de renume din Cluj-Napoca și are doctoratul în fizică. În acest podcast desființează același mit despre miere (primele 5 minute din episodul 2 al podcastului sunt despre miere).

Vă îmbrățișez cu drag!

Devine mierea încălzită toxică?

Lasă un răspuns