Print Friendly, PDF & Email

V-am mai povestit despre Dodoli, un magazin cu produse f faine pentru copii. La primul Crăciun al lui bebe Teo, când avea 5 luni, am pus pe lista ei pentru Moș Crăciun acest set pentru divesificare de la Dodoli, compus din farfurie, bol si linguriță. Încă îl folosim și azi (2a 10l). Ba chiar am mai pus de niște comenzi la ei, au atâtea accesorii pentru diversificare super drăgălașe, e greu să le reziști :)

Șiii… ei mi-au oferit pentru voi o SUPER reducere de 12% cu codul MADELINE. Să profitați de reducere și să folosiți cu poftă produsele sau să le dăruiți din inimă! :)

Toate produsele Dodoli sunt fabricate din materiale sănătoase (bambus organic și silicon alimentar de cea mai bună calitate), durabile, ecologice și sustenabile, ușor de folosit de către copii, ușor de întreținut de către părinți, perfecte pentru uz zilnic. Iată ce puteți găsi la ei:

Farfurii și castroane

Doamne, câte modele superbe și drăgălașe! Noi avem unicorn și pisicuță, dar găsiți și: panda, elefant, broscuță, iepuraș, mașinuță, șoricel :) Acuma, ziceți și voi, cum să nu le fie drag celor mici să pape din așa drăgălășenii? Mai sunt și cele simple din silicon, cu 3 compartimente și acest capac. A rămas mâncare în farfurie, punem capac și depozităm în frigider, frumos și elegant :) Ah, și toate farfuriile și bolurile au bază anti-alunecare, să nu ne trezim cu (prea multă) mâncare pe jos :)

Tacâmuri

Teo a învățat să mănânce singură cu ajutorul acestui set de tacâmuri antrenament arici. Puteți vedea pe Instagram la mine în highlight-ul Dodoli cum papă Teo cu tacâmurile arici, mereu primesc întrebări De unde sunt? :)

Pahare și căni

Cănuțe drăguțe, pahare cu cioc din care cei mici pot bea fără să verse sau pahare 2 în 1, adică pahar+snack cup :) Oferta Dodoli include pahare, cănițe și sticluțe, potrivite pentru bebeluși și copii cu vârste de la 6 luni și până la 5 ani.

Seturi pentru diversificare

Găsiți aici seturi pentru diversificare gata asortate pe multe culori :)

Cutii alimentare

Revelația mea a fost acest snack-cup pliabil, din care NU se varsă gustările! :)) Copilul bagă mânuța, scoate un pufulete/covrigel/biscuit etc, îl papă și repetă :) Gata cu biscuiți împrăștiați prin mașină, if you know what I mean :)) În plus, după ce s-a golit, puteți plia acest snack cup pentru a ocupa mai puțin loc, absolut genial! Au și varianta 2 în 1, cănuță cu pai+snack cup.

Forme de silicon

Mare succes am cu acești ursuleți Barni cu miere, sunt și drăgălași, și gustoși :) Budincuțe, brioșe, sufleuri, prăjiturici, pe toate le puteți coace în aceste forme frumoase de silicon.

Bavete & naproane

Făcute dintr-un silicon extrem de moale, flexibil și ușor de curățat. Again, multe culori și modele frumoase din care să alegeți.

Cadouri și cutii cadou

Mi se par superbe și un cadou perfect pentru botez, baby shower sau chiar cadou la naștere :) Alegeți produsele care vă plac și în bugetul vostru, le puneți într-o astfel de cutie și, ta daaa, gata un super cadou pentru bebe! De care se vor bucura mult și părinții, cu siguranță :) SAU, aveți aici cutii cadou gata pregătite, pe vârste: pt baby shower, 6-12 luni, 1 an, 2 ani.

Halate, prosoape & jucării

Teo se joacă de mama focului cu acest set Matrioska :) Mai găsiți la Dodoli și jucării pentru dentiție. Sunt jucarii din silicon de calitate, foarte rezistente.

*Acest articol a fost scris în colaborare cu Dodoli.ro, o afacere mică de familie. Am primit o parte din produse, o parte au fost cumpărate de mine, iar articolul reprezintă părerea mea sinceră în urma testării produselor.

Articolul conține unele linkuri afiliate.

Lasă un răspuns