Print Friendly, PDF & Email

Idei de cadouri pentru copii 2-3 ani. Vine, vine, vine Moș Crăciunnn :)) AMR 46 de zile, dar hey, cine le numără? :D Știu eu că Moșu se organizează din timp și ține la buget, așa că are activitate de Black Friday :)) So vreau să vă prezint câteva idei de cadouri pentru copii 2-3 ani, selecția mea proprie și personală. Mai mult pentru fetițe pentru că, deh, #MamăDeFete… :) Also, mică mențiune: nu sunt pro cadouri suuuper scumpe și super multe pentru cei mici, noi mai degrabă preferăm ca ajutoarele Moșului (mămici, tătici, bunici, mătuși, unchi, nași etc) să facă o chetă pentru un cadou comun :)

Audio player Yoto

Am scris despre acest minunat music player pt copii AICI și am creat și un Ghid de instalare și utilizare AICI. Atât Teo, cât și Ilinca adoră Yoto, are fiecare gentuță, căști, carduri personalizate (Teo: muzica de culcale, muzică pt copii mici, sunete de animale, primele mele 100 de cuvinte, Ilinca: muzică de balet, muzică de domnișorică :) Mi se pare un super cadou, cei mici își aleg singuri muzică, povești, sunete, ascultă și se distrează :) Îl recomand cu mâna pe inimă și vă ofer și un cod de 10% reducere :)

***

Căsuță de păpuși

Ilinca a avut pe listă o nouă căsuță de păpuși, și-a ales această superbitate de la Little Dutch, un brand de jucării pe care eu îl ador (și despre care vă voi mai povesti :) Se pot achiziționa separat și extra seturi de mobilier/elemente: camera bebelușului, camera copilului, bucătărie, familie cu 4 membri, animale de companie. If you ask me, o căsuță de păpuși e super utilă, fetele se joacă zeci de minute, fac joc de rol and so on, iar eu mă topesc privindu-le :) Am avut de ales între aceasta bleu și aceasta roz (super drăguță dar mai mică).

Bucătărie de jucărie

Teo și-a dorit o „bucătilie”, am încheiat citatul, fata mamei… :)))))) După ce am studiat mai multe modele de bucătării de lemn, am oscilat între cea Litttle Dutch și aceasta roz New Classic Toys de la Micostore, dar rozul a învins! :) E superbă, abia aștept și eu să vină ziua de 24 decembrie! :)

Jucării pentru gătit

Universul meu :)) mini bucătărie, stand de cafea, cântar, cafetieră, toaster, set de ceai, tort aniversar, seturi pentru feliat: fructe, legume. Sooo cute!

Jucării pentru joc de rol

Aici există multe jucărioare drăgălașe: Trusă pentru machiaj (o avem și Teo o adoră), Trusă medicală (și aceasta e super apreciată și uzată :), Măsuță de toaletă cu trusă pt machiaj, Set pentru frizerie, Trusă de scule, Casă de marcat, Mini banc de lucru.

Răspundel istețel

Răspundel Istețel a avut mare succes încă de când era Ilinca micuță, acum există și gama de cărticele pt pitici. Atenție, nu se folosesc fără creionul magic! :) Doar cu ajutorul acestuia devin interactive și distractive:) Also, vă recomand și o husă de protecție din silicon pentru creion, pentru că inevitabil își va lua și niște căzături :))

Puzzle de lemn

Și aici sunt extrem de multe modele și variante, vă arăt doar câteva care mie mi-au plăcut mai mult :)

Ceas de lemn

Tot cel de la Little Dutch e superb, dar și acest model de la Pasi Mici e f frumos și acesta marca Polar B :)

***

Lego Duplo

Lego este un brand de jucării timeless și priceless, iar gama Lego Duplo e potrivită și pentru piticii sub +2 ani :) neavând piese mici cu risc de înec, ca cele pt copii mai mari. Iată gama AICI.

Cărți +2 ani

Cărțile sunt mereu o idee minunată de cadou, indiferent de vârstă! La noi, colecția cu Ema și Eric e preferata lui Teo :) Ema și Eric au grijă de natură, Eric merge la doctor, Ema spune noapte bună, Ema spune poftă bună, Crăciunul perfect al Emei, Eric merge la grădiniță. Ne mai plac și cărțile din gama De ce? de la Editura Casa și muulte altele, dar nu dezvolt aici, că mă întind prea mult :))

Jucării muzicale

Xilofon, pian, chitară pentru micii artiști :) Bineînțeles, dacă vreți și urechile voastre suportă :))

Joc magnetic de pescuit

Cartonașe Montessori

Cei de la editura Gama au o super colecție de cartonașe educative Montessori cu: cele 5 simțuri, arbori, corpul uman, animale, anotimpuri, culori, corpuri geometrice și multe altele, le găsiți AICI. Plus aceste frumoase rutine pentru fetițe și băieți.

Plastilină

Kit uleiuri esentiale pt copii

Folosim uleiuri esențiale din 2018 și le adorăm, iar despre kitul de uleiuri esențiale pentru copii de la Doterra am scris în detaliu AICI. Este minunat pentru cei mici, îsi pot aplica singurei uleiurile rollon (sub supravegherea părinților, firește). Kitul are o gentuță tare drăgălasă, cartonașe pentru fiecare ulei și se poate comanda de AICI , în plus vine cadou cu un cont Doterra fără taxă de înscriere și cu multe multe beneficii :)

***

Difuzor de uleiuri esențiale

Un difuzor de uleiuri esențiale foarte drăgălaș, special pentru copii, cu muzică și lumini. Eu Ilincăi i-am luat difuzorul Elefant acum vreo 5 ani, și a atras-o mult mai mult să stea cu năsucul în apropierea acestuia când era răcită și avea nasul înfundat la difuzat Air, de exemplu :) Difuzorul Leneș se poate comanda de AICI. Atenție, în difuzoare NU se pun uleiurile rollon, doar cele la sticluță. Despre uleiurile esențiale scriu de mulți ani AICI și AICI.

Idei de cadouri pentru copii 2-3 ani

*Acest articol conține unele linkuri afiliate.

Lasă un răspuns