Print Friendly, PDF & Email

Vreau să vă arăt cum puteți face înghețata de fructe la slow juicer și cât de faină iese. Am folosit storcătorul meu Kuvings Revo 830 cu accesoriul pt sorbet și înghețată. Este simplu, se folosesc părți egale de banane congelate și orice alt fruct congelat: eu am folosit vișine și afine. Voi puteți face și cu: căpșuni, zmeură, cireșe, caise, piersici, mure, mango, caise, ananas and so on :) Așa că este o înghețată fără lactoză, fără zahăr adăugat, de post, raw, baby friendly, fără E-uri și ce mai vreți voi :D Rețeta Video AICI.

Ingrediente:

  • Varianta 1: vișine+banane
    • 1 castron de banane congelate
    • 1 castron de vișine congelate
  • Varianta 2: afine + banane
    • 1 castron de banane congelate
    • 1 castron de afine congelate

Cod de reducere: Aveti 10% extra reducere la storcatorul Kuvings Revo 830 Black ȘI cadou setul pt sorbet și înghețată. Despre storcător am scris AICI în detaliu, puteți face super multe chestii la el, eu practic îl iubesc! :) Aveți la el codul Extra reducere de 10% MADELINEK10 🤩

TRUC: atunci cand am banane pe cale să se strice, le feliez repede și le congelez. Apoi, am mereu in congelator fructe de pădure congelate (zmeură, mix de fructe de pădure, afine). Astfel pot face ORICÂND înghețată, spre bucuria fetelor :)) Și nu orice fel de înghețată, ci înghețată făcută de mami care nu strică dinții – am incheiat citatul din replicile lui Teo :)

Mod de preparare

Punem accesoriul pt sorbet și înghețată în storcătorul Kuvings Revo 830, deschidem clapeta și punem un recipient sub ea. Pornim aparatul și începem să punem din fructele congelate în el, alternativ din banane și sortimentul ales :) În cazul meu vișine și afine. Puteți folosi și mixurile acelea de fructe congelate pt smoothie.

Uitați cât de faină e consistența înghețatei! Eu o mai pun foarte puțin în congelator într-o caserolă, mai mult ca să arate mai fain în poze, dar se poate mânca direct, chiar facem asta frecvent :)))) Bucuria și uimirea fetelor sa vadă cum iese înghețata sunt priceless :) Poftă mare! înghețata de fructe la slow juicer

Rețeta video

ENGLISH VERSION

Coming soon…

Lasă un răspuns