Print Friendly, PDF & Email

Jucării de lemn pentru gătit. Vine vine iepurașullll și am pregătit idei de cadouri pentru micii pasionați de gătit, aka little foodies :) Cum sunt și fetele mele, of course :)) Aceste jucării sunt pt copii micuți (+3 ani sau chiar sub, dacă nu au componente mici), dar să știți că se joacă și Ilinca (9 ani) cu ele. Am ales niște branduri de calitate, care mie îmi plac mult: Little Dutch, Viga Toys, Classic New Toys, Tender leaf Toys, dar și Ikea sau Lidl :)

Bucătării de lemn

Teo și-a dorit o „bucătilie”, am încheiat citatul, fata mamei… :)))))) După ce am studiat mai multe modele de bucătării de lemn, am oscilat între cea Litttle Dutch și aceasta roz New Classic Toys, dar rozul a învins! :) E superbă. Există și pe bleu și gri, dar și alte multe modele frumoase AICI. Și bucătăria de la Ikea e drăguțică și mai low cost, dar simpluță. Asta a fost de Crăciun, acum le-am luat bucătăria de exterior de la Lidl, să se joace în curte :) Și tati spune: Doamne, avem la bucătării în casa asta…. :))))

Accesorii de lemn

Pentru gătit: Set pentru copt biscuiți, cântar, mixer, ouă.

Dulciuri: Stand de cafea, cărucior cu înghețată, tort aniversar, macarons.

Mic dejun: Cafetieră, toaster Viga, set de ceai, toaster Little Dutch.

Seturi pentru feliat: fructe, legume, mic dejun, prânz.

Iată AICI alt articol cu idei de cadouri faine. Jucării de lemn pentru gătit. *Articolul conține unele linkuri afiliate.

Lasă un răspuns