Print Friendly, PDF & Email

Mereu mi-a fost teamă și am urât despărțirile, indiferent că fost vorba de oameni sau obiecte. Cu foarte multă greutate renunțam la haine, accesorii, cărți, caiete, ghiozdane, genți, you name it :)) Păstram tot pe principiul „DACĂ voi avea nevoie de X în Y moment din viitor”. Poate și din cauza mentalității colective moștenite de la generațiile care au trăit pe vremea comunismului, când nu se găsea mai nimic și oamenii țineau strâns de orice lucru pe care îl aveau :) Nu mai zic de obiectele cu valoare sentimentală.

În ultimul an am citit mult despre minimalism și am început un mega decluttering prin casă, în urma căruia, pe lângă mulți SACI cu diverse obiecte de aruncat sau donat, am descoperit cât de mult te eliberezi făcând ordine în casă, scăpând de acumulări și aglomerări de obiecte. Efectiv am eliminat tot ce: nu foloseam, nu îmi plăcea, nu era de calitate, era uzat, nu îmi aducea vreo bucurie sau aveam prea multe din aceeași categorie.

Nu vă pot explica cât de bine am început sa ma simt, un astfel de decluttering, să îi zic „debarasare” în română, vă poate transforma enorm spațiul, psihicul și pune energiile în mișcare :) În Feng Shui, de exemplu, chiar se spune că e bine să muți mobila prin casă periodic, mișcând astfel energiile stagnante :)

În tot acest proces Feng-Shui-o-Minimalist, am avut o mare revelație, și anume că te poti despărți de ceva sau cineva fără tristețe și fără teamă de nou și necunoscut. Îi mulțumești pentru tot ce ți-a servit, tot ce te-a învățat, îl lași în urmă și mergi mai departe cu bucurie. Pentru că orice sfârșit este de fapt un nou început și un nou pas în evoluția ta ca om.

Deci dacă încă țineți la vechea centrală termică, pentru că v-a fost alături la bine și la greu (aka frig :)) de muulți ani de zile, dar cam scârțâie rău și necesită reparații costisitoare, nu mai zic că nici nu mai e prea safe, e cazul să îi mulțumiți din toată inima pentru tot ce v-a oferit și să faceți un pas înainte în viitor, apelând la „cei cu gaze, electricitate și servicii tehnice…”, adică ENGIE cu noul lor pachet genial ENGIE Thermo Smart.

Creează un nou început pentru relații de durată cu centrala preferată!

Deși o nouă relație nu garantează nimic, ei bine NU și în acest caz: pachetul ENGIE Thermo Smart vă oferă garantat 100% toate cele de mai jos:

  • cu una nou-nouță, la alegere: Ariston Class One (de 24 sau 30kW) sau Viessmann Vitodens W050 (de 19 sau 25 kW)
  • Cu tot cu kitul de montaj și o garanție deeeee 5. ANI. DE. ZILE. Și asta nu e tot, wait for it :)
  • Termostat Smart Tado°, care arată genial și are niște super funcții prin care puteți economisi până la 30% (OMG!) la factura de gaz: control al temperaturii și umidității din casă, detecție fereastră deschisă, conectare la aplicații de Weather pentru a-și ajusta setările, acces permanent și control din aplicația de pe telefon. Deci e super SUPER tare, îmi doresc și eu unul neapărat! :)
  • Verificări/revizii periodice pentru instalația de gaz și centrala termică, care sunt foarte utile, eu personal le am încă din 2015 și datorită lor am scăpat de o grijă, nu mai trebuie să țin minte când trebuie să chemăm pe cineva pentru revizia periodică a centralei :D
  • Înlocuire și reciclare pentru EX-a :)) adică centrala termică veche. Pentru că suntem Zen și ne despărțim civilizat și cu energii pozitive, da? :)
  • Monitorizare 24/7 și asistență tehnică proactivă, încă o grijă eliminată
  • Sistem relaxat de plată cu ZERO avans și eșalonare în 60 de rate egale, ceea ce nu cred că e posibil cu vreo altă centrală, ahem :) Rata lunară este inclusă pe factura de gaz, as simple as that
  • Furnizare de gaze naturale

Aveți AICI flyerul cu absolut toate datele și cifrele de care aveți nevoie pentru a vă decide ce plan sa alegeți :)

*Credite foto aici.

Lasă un răspuns