Din totdeauna am avut o slabiciune pentru prajiturile cu foi si crema, iar de cand am descoperit crema pentru tort din mascarpone si Nutella si aceste foi pentru prajituri, mi-a venit ideea sa fac cea mai rapida prajitura cu foi ever :)) Foile pentru prajituri de la Ambrozia sunt dulci, fragede si contin doar ingrediente naturale: făină integrală de grâu spelta, făină integrală de grâu, ulei de cocos, pastă de curmale, atat :) Sunt geniale si le puteti cumpara de aici.

Ingrediente:

Batem cu mixerul branza mascarpone, adaugam apoi crema de ciocolata si romul. Eu am folosit o combinatie de Veganella si Caramella, care sunt fara zahar, cu Green Sugar, insa puteti folosi orice crema tip Nutella aveti si va place :)

Pe un platou mare sau tocator asezam prima foaie de prajitura, adaugam crema, nivelam frumos si continuam pana sus, terminand cu un strat de crema.

Eu am presarat niste nuci tocate deasupra, puteti folosi si fulgi de cocos. Prajitura trebuie sa stea la rece cateva ore, lasand crema sa patrunda usor in foi, inmuiandu-le si facandu-le delicioase :) Pofta mare!

ENGLISH VERSION

I’ve always had a weakness for cakes with sheets and spread, and when I discovered this super easy cake filling with mascarpone and Nutella and these store bought cake layers, I came up with the idea of the quickest cake ever :))

Ingredients:

  • 1 pack of Ambrozia cake sheets (550g)
  • 700 g mascarpone
  • 250 g Veganella spread
  • 250 g Caramella spread
  • 2 tbsp rum or 2 tsp rum essence
  • ground walnuts for the topping

Beat the mascarpone until smooth, then add the spreads and rum. I used a combination of Veganella si Caramella, that are sigar free, but you can use any Nutella-like spread :)

On a large platter add the first cake sheet, spread with filling and go on like this, finishing up with a cream layer. I added some ground walnuts on top, but you can use coconut flakes or fruit :) It must sit for a couple of hours in the fridge, for the filling to nicely soak the layers. Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *