Print Friendly, PDF & Email

Dragii mei, am o mare surpriza pentru voi azi, la implinirea a 6 ANI de Madeline’s Cuisine! :) Am filmat prima mea reteta video (in colaborare si cu fetita mea, Ilinca :)) si un interviu cu FoodJobs.ro, un proiect foarte tare despre care va voi povesti in continuare, keep reading :)

6 ani de blog

NU stiu cand au zburat, parca ieri faceam poze cu telefonul, aplicam filtre de Instagram ca sa arate mai bine si postam pe blogspot! :) Looking back simt un mix de sentimente de rusine (ca faceam poze groaznice cu telefonul) :))))) Dar si nostalgie, bucurie si mandrie, cand vad ce frumos a crescut blogul, iar asta si datorita VOUA, celor care ma urmaresc :) Va multumesc din suflet pentru sustinere!

Blogul este proiectul meu de suflet in care am pus multa pasiune si iubire. Este coltul meu de relaxare si deconectare, ma incarc cu energie dupa fiecare reteta si inima imi creste dupa fiecare mesaj de multmire de la voi sau dupa fiecare poza primita cu un preparat facut dupa retetele mele :) Apreciez mult si criticile negative, le consider constructive: invat din ce am gresit sau nu am explicat suficient de bine :)

Biscuitii pufosi cu branza

Una din cele mai iubite retete de pe blog, biscuitii pufosi cu branza sunt fooooarte pufosi si gustosi, o rontaiala perfecta! Ideali si pentru copii, cand vreti sa le dati o gustare hranitoare. Dureaza 10 min sa ii pregatesti si inca 15 min sa ii coci, iar acum ca aveti si reteta video (mai jos), NU mai aveti nici o scuza sa nu ii incercati :)

FoodJobs.ro

FoodJobs.ro este primul site din România destinat în exclusivitate job-urilor din domeniul Food & Beverage. Daca ma intrebati pe mine, un astfel de proiect era necesar de mult timp pietei din Romania.

FoodJobs.ro pune fata in fata cererea si oferta si incearca sa reuneasca angajatorii si candidatii sub umbrela unui domeniu vast; sa imbine cele doua tinuturi culinare, astfel incat calea de comunicare sa fie mai scurta si mai accesibila, iar beneficiile sa fie de ambele parti. Win-win ca sa zic asa :)

Ei stiu ca un job in domeniul Food & Beverage inseamnă mai mult decat un simplu serviciu. Inseamna dedicare, cunoastere, timp, creativitate si pasiune. FoodJobs isi doreste ca oamenii talentati cu maini magice sa fie descoperiti la timp si incurajeaza ideile inovatoare sa fie transpuse in preparate alese. Mult succes, dragilor! :)

Iata si VIDEOUL mult asteptat:

Multumesc familiei mele, tuturor celor ce ma urmaresc si FoodJobs.ro! La multi ani, Madeline’s Cuisine! :)

Lasă un răspuns