Print Friendly, PDF & Email

Am tot făcut teste și am obținut rețeta perfectă de cașcaval pane la Airfryer! Este genial și muuuult mai sănătos ca cel prăjit în baie de ulei, ador! Iar cum se întinde cașcavalul din mijloc, mmmm, priceless :)) Am folosit Airfryerul meu Breville – friteuză cuptor, deshidrator și cu funcție de coacere, despre care am scris aici. Rețeta video AICI.

Ingrediente:

Tăiem cașcavalul bastonașe grosuțe. Am folosit și rondele de brânză, sunt tare drăgălașe :) Mozolim cașcavalul pe rând, prin: făină, ou și pesmet Panko. Puteți folosi și pesmet simplu (am făcut și eu, vă las poze mai jos), însă arată mult mai fain în pesmet Panko, acesta e mai crunchy și arată mai rustic, așa :)

Foarte important 1: repetăm procesul de mai sus, deci mai dăm încă o dată cașcavalul prin făină, ou și pesmet. Foarte important 2: punem bețele și rondelele de cașcaval pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și o introducem în congelator minim 30 maxim – 60 de minute.

Preîncălzim airfryerul la 200C. Punem în tava airfryerului cașcavalul pe hârtie de copt, pulverizăm ulei și gătim cam 5-7 minute la 200C, în funcție de cât de gros am tăiat cașcavalul, până se rumenește frumos.

DACĂ începe să curgă cașcaval PREA mult din bețe/rondele (acest lucru se poate întâmpla pe unde nu e îmbrăcat bine cașcavalul în topping :), scoatem tava din airfryer :) Servim cald, poftă mare la acest cașcaval pane la airfryer!

Cu pesmet simplu:

Rețeta video

ENGLISH VERSION

Coming soon… :)

Lasă un răspuns