Print Friendly, PDF & Email

De când o am pe Ilinca (9 ani), apoi și pe Teo (3 ani), am tot pregătit torturi baby friendly pentru ele, mai ales când erau miiiici mici :) Și am zis să le adun într-un articol pe toate, să vă fie mai ușor să alegeți, când căutați rețeta potrivită :) Sunt făcute din ingrediente proaspete, asupra cărora aveți control deplin, love that! Iată ce torturi fără zahăr pentru copii le puteți face acasă celor mici (+1 an):

Torturi fără zahăr pentru copii

  • Tort baby friendly pentru prima aniversare – Blat îndulcit cu banane și puuțin sirop de arțar, cremă fină de mascarpone și zmeură, e un tort răcoros și aromat :) E tortul pe care i l-am făcut lui Teo la 1 an, am tot primit poze și mulțumiri de la mămici care l-au încercat :) Rețeta AICI
  • Cheesecake baby friendly la cuptor – blat din biscuiți pt copii (Organix), unt, scorțișoară, cremă din cremă de brânză, smântână, miere, ouă, vanilie. Este atât de bunnnn! Rețeta AICI.
  • Tort baby friendly de gaufre – te scapă de grija: Dacă nu îmi iese blatul? :)) E micuț și tare drăgălaș, perfect pentru Smash the cake. L-am decorat cu zmeură liofilizată. Rețeta AICI.
  • Tort baby friendly de afine – Crema are această superbă nunață de mov datorită pudrei de afine 100% Am însiropat blatul cu zeamă de compot neîndulcit :) Rețeta AICI.
  • Tort de mere și miere – suuper bun și aromat, poate fi îmbrăcat în frișcă neîndulcită, ca să arate mai festiv :) Rețeta AICI.
  • Tort baby friendly de morcovi – primul tort baby friendly pe care i l-am făcut Ilincăi :) Stângaci (cu toate că am primit mesaje de la voi că vă place f tare rețeta), DAR făcut cu atâta iubire… Rețeta AICI.
  • Tort de ciocolată cu afine și zmeură by Mamamag – crema de ciocolată este de fapt făcută din carob, banane/avocado, curmale, ulei de cocos și vanilie. Nici blatul nu conține cacao, ci tot carob, pentru a nu agita piticii :) – rețeta AICI.

Voi ce alte rețete de torturi fără zahăr pentru copii aveți?

Să ne trăiască minunile! :) LA MULȚI ANI!

Lasă un răspuns