Print Friendly, PDF & Email

Noi toți 4 suntem MARI fani ouă fierte, eu consider că sunt unele din cele mai hrănitoare alimente de pe planetă :) Așa că am pregătit o selecție de idei de rețete cu ouă fierte pe care le puteți pregăti cu ouăle fierte rămase de la Paște. Iată câte rețete suuper delicioase, mănânci și sănătos, combați și risipa alimentară, win win :) Dați CLICK pe numele, imaginea rețetei sau pe video, unde e cazul. Also, sharing is caring :)

Rețete cu ouă fierte

Ouă umplute

  • Ouă umplute cu maioneză – rețeta mea preferată , super simplă, dar de efect, mereu mi se cere rețeta. Doar ouă fierte, maioneză, muștar, sare și piper
  • Ouă umplute cu avocado – ouă umplute with a twist :) cu avocado și puțină lămâie în loc de maioneză :)

Salate

Diverse

Rețete cu ouă fierte

Noi toți 4 suntem MARI fani ouă fierte, eu consider că sunt unele din cele mai hrănitoare alimente de pe planetă :) Așa că am pregătit o selecție de idei de rețete cu ouă fierte pe care le puteți pregăti cu ouăle fierte rămase de la Paște. Iată câte rețete suuper delicioase, mănânci și sănătos, combați și risipa alimentară, win win :) Noi toți 4 suntem MARI fani ouă fierte, eu consider că sunt unele din cele mai hrănitoare alimente de pe planetă :) Așa că am pregătit o selecție de idei de rețete cu ouă fierte pe care le puteți pregăti cu ouăle fierte rămase de la Paște. Iată câte rețete suuper delicioase, mănânci și sănătos, combați și risipa alimentară, win win :)

Lasă un răspuns