Print Friendly, PDF & Email

Am adunat pentru voi de pe blog o bogată colecție de rețete pentru Crăciun și Revelion. Dați click pe poza fiecărei rețete și veți fi redirecționați către rețeta respectivă de pe blogul meu :) Așadar, aveți aici peste 70 de rețete pentru sărăbtorile de iarnă, selectate din cele peste 1000 de rețete de pe blog :) Ele sunt grupate în: Aperitive, Feluri principale, Garnituri, Cozonaci și Deserturi. Spor la gătit și Sărbători fericite!

Cuprins

  • Aperitive
  • Feluri principale
  • Garnituri
  • Cozonaci
  • Deserturi

Also, dacă vreți să vă ușurați mult munca în pregătirea meselor de sărbători și nu numai, vă recomand următoarele ajutoare: mixer cu bol (25% reducere cu codul MADELINE25), multicooker, aparat de făcut nuci și airfryer :)

***

Aperitive

Feluri principale

Garnituri

Cozonaci

Deserturi

Am adunat pentru voi de pe blog o bogată colecție de retete pentru Crăciun Revelion. Dați click pe poza fiecărei rețete și veți fi redirecționați către rețeta respectivă de pe blogul meu :) Așadar, aveți aici peste 70 de rețete pentru Crăciun Revelion, selectate din cele peste 1000 de rețete de pe blog :) Ele sunt grupate în: Aperitive, Feluri principale, Garnituri, Cozonaci și Deserturi. Spor la gătit și Sărbători fericite! Am adunat pentru voi de pe blog o bogată colecție de rețete pentru Crăciun Revelion. Dați click pe poza fiecărei rețete și veți fi redirecționați către rețeta respectivă de pe blogul meu :) Așadar, aveți aici peste 70 de rețete pentru Crăciun Revelion, selectate din cele peste 1000 de rețete de pe blog :) Ele sunt grupate în: Aperitive, Feluri principale, Garnituri, Cozonaci și Deserturi. Spor la gătit și Sărbători fericite!

Lasă un răspuns